Valmistaudu hakkerointiin Box 2020 -konferenssissa Amsterdamissa


Perustimme Hack in the Box -tapahtuman yli 15 vuotta sitten Malesiaan, josta suurin osa ryhmästämme on lähtöisin. Halusimme luoda konferenssin, jossa olisi korkealaatuisia puhujia, pitäen sen kuitenkin kohtuuhintaisena opiskelijoille ja riippumattomille tutkijoille.

HITB aloitti alun perin tietolähteenä ja julkisena arkistona turvallisuusalan tapahtumista. Olemme aina uskoneet, että tiedon pitäisi olla kaikkien saatavissa, minkä takia varmistamme, että konferenssidiat ja -materiaalit julkaistaan ​​melkein heti puhujan lähdön jälkeen, videotallenteita ei myydä vaan ladataan Youtube-kanavalle ja me jopa suorana lähetyksenä myös CommSec-kappaleellemme.

Olemme myös aina kiinnittäneet huomiota siihen, että opiskelijalippuja ei tarjota pelkästään hintaan, vaan myös alennettuja lippuja osallistuville hakkeritiloille ja yhteisön jäsenille. Epäilemättä sellaiset asiat kuin yli 50 kansainvälisen puhujan lentäminen ympäri maailmaa eivät ole halpoja, minkä vuoksi olemme riippuvaisia ​​sponsoreidemme tuesta jatkaaksemme mitä teemme.

Tämä vuosi on yhdeksäs vuosi, kun olemme Amsterdamissa. Pyrimme myös tuomaan konferenssin Kiinaan lokakuussa, jonka pitäisi olla todella mielenkiintoinen.

Mitä voimme odottaa näkevämme Amsterdamin tapahtumassa tänä vuonna?

Jatkamme kokeiltuja muotoja intensiivisistä käytännön harjoitteluista muutaman ensimmäisen päivän ajan, jota seuraa 2 päivän konferenssi, joka sisältää sekä 60 että 120 minuutin käsin istuntoja. Siellä on myös laajennettu teollisuuden näyttely ja ilmainen pääsy kilpailualueelle, jossa on PALJON uusia haasteita ihmisten kanssa leikkiä varten. Jotkut palkinnot sisältävät jopa matkan Hongkongiin!

Meillä on myös tavanomainen CommSec-raidamme - toinen alue, johon voi osallistua vapaasti 30 minuutin keskusteluilla, joista voimme ylpeänä sanoa ei sisällä myyjäkeskusteluja tai markkinointiluentoja. Vaikka CommSec-raita on ilmainen, olemme ylpeitä siitä, että hyväksytyt puhujat toimittavat paitsi syvällisiä esityksiä myös uuden, tuoreen ja tietysti ei-kaupallisen tutkimuksen..

Olemme saaneet myös joitain erittäin mielenkiintoisia pääpuhujia, jotka on rivitetty pääkonferenssiin. Intelin Marion Marschalek asetti avauspuheenvuoron 12. päivänä. Marion on entinen haittaohjelma-analyytikko ja käännössuunnittelija, joka työskentelee nyt Intelin kanssa matalan tason tutkimuksissa, ja hänen avainsanansa on todennäköisesti myös erittäin tekninen. Päivänä 2 Jennifer Legio aloittaa asiat meille, ja loppupäänsä antaa Amber Baldet, toimitusjohtaja, Blockchain Program Lead, J.P. Morgan. Sanomattakin on selvää, että olemme myös erittäin innoissamme tästä.

Mitkä ovat polttavia aiheita, joista keskustellaan konferenssissa?

Aina on useita keskusteluja, jotka tulevat olemaan ”suuria”, ja tämä vuosi ei ole varmasti poikkeus. Olen henkilökohtaisesti kiinnostunut näkemään Don Baileyn puhetta suojattujen elementtien vastaisista hyökkäyksistä ת, jotta kaikki vastustajat voivat esiintyä millä tahansa verkossa olevalla laitteella..

Qihoo360: n Unicorn-tiimi s tarjoaa myös uuden tietojen ex-suodatushyökkäyksen nimeltä Ghost Tunnel ת, jonka pitäisi olla ehdottoman fantastinen. He aikovat näyttää heidän kehittämänsä uuden laitteistoimplantin, joka tarjoaa langattoman sillan kohdekoneeseen sisältäen mahdollisuuden ladata hyödyntäviä ohjelmistoja siihen.

Odotan innolla myös työtä, jonka Bernard Mueller on tehnyt etsien puutteita Ethereumin älykkäissä sopimuksissa. Hän aikoo yksityiskohtaisesti tutkia erilaisia ​​menetelmiä älykkäiden sopimusten tutkimiseksi ja symbolisen analyysin avulla niiden erityyppisten haavoittuvuuksien havaitsemiseksi. Pitäisi olla hauskaa.

Kuinka valitset sijaintisi?

Katsomme paikkoja, joissa olisimme hänelle yhteisön kannalta arvokkain. Yhdysvalloissa on enemmän turvallisuuskonferensseja kuin voisit laskea, minkä vuoksi olemme läsnä kaikkialla muualla kuin siellä. Kun päätimme laajentaa toimintaansa esimerkiksi Dubaissa vuonna 2007, alueella ei juurikaan ole erittäin teknisiä turvallisuuskonferensseja, ja harvat, joita löysit, olivat laajasti kaupallisia ja vähemmän suunnattuja tutkijoille ja opiskelijoille. Joten valitsemme maamme sen perusteella, missä mielestämme on "tarve".

Alankomaissa kuitenkin olimme jo ystäviä Chaos Computer Clubin (CCC) kaverien kanssa Saksasta ja koska he järjestävät myös Alankomaissa valtavan ulkona hakkereiden leirin joka neljäs vuosi, ajattelimme tuoda HITB-turvallisuuskonferenssin Amsterdamissa. auttaisi täydentämään sitä ja samalla luomaan kokouksen hollantilaiseen hakkeriyhteisöön.

Aikataulu, päivämäärät ja liput HITB-konferenssille 2018

HITBSECCONF2018 järjestetään AMSTERDAMissa 9. - 13. huhtikuuta 2018

NH Grand Krasnapolskyssa.

Koulutus - 9. päivä, 10. ja 11. huhtikuuta

3-päivän koulutus 1 - ARM Exploit -laboratorio
3-PÄIVÄINEN KOULUTUS 2 - Modern Malware Warfare
3-päivän koulutus 3 - tekeminen & Koneoppimisjärjestelmien rikkoutuminen
3-PÄIVÄINEN KOULUTUS 4 - Lähdekooditarkastus kuin ninja
3-PÄIVÄINEN KOULUTUS 5 - Erittäin turvattujen yritysverkkojen hyödyntäminen
3-PÄIVÄINEN KOULUTUS 6 - Ei sinistä: Hyökkää BLE: tä, NFC: tä, HCE: tä ja muuta
3-PÄIVÄINEN KOULUTUS 7 - Mastering Burp Suite Pro: 100% käytännön toiminta

Konferenssi - 12th & 13. huhtikuuta
Hanki lippusi osoitteessa https://conference.hitb.org/hitbsecconf2018ams/register/.

 

 

 

 

 

 

 

 

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me