Venezuelan 5 parasta VPN-verkkoa – turvallisuudesta, suoratoistosta ja nopeudesta vuonna 2020


Asutko Venezuelassa vai pysytätään vain tilapäisesti maassa, VPN: n käytöstä on tullut välttämätöntä aina, kun siirryt sinne verkkoon. Viimeiset useat vuodet ovat nähneet online-sensuurin ja vakoilun dramaattiset lisääntymiset esittäjä Venezuelan hallitus.

Kansallisen kriisin keskellä, jossa monet venezuelalaiset pyrkivät tyydyttämään perustarpeensa, kuten ruoka ja turvallinen juomavesi, on helppo unohtaa esimerkiksi verkkoturvallisuus. Mutta vaarat verkon käytölle Venezuelassa suojautumatta itsellesi ovat todella todellisia.

Venezuelan pankkitilillesi pääsy ulkomailta, mielipiteiden ilmaiseminen sosiaalisessa mediassa tai yksityisten keskustelujesi suojaaminen hallituksen ankaralta valvonnalta on mahdollista vain VPN (virtuaalinen yksityinen verkko), joka piilottaa henkilöllisyytesi ja sijaintisi täysin.

Yhdistämällä sinut etäpalvelimeen ja peittämällä IP-osoitteesi, a luotettava VPN antaa sinun käyttää turvallisesti estettyjä verkkosivustoja ja palveluita esittänyt kansallisen televiestintäkomission (CONATEL).

Vaikka haluat vain suoratoista suosittuja ohjelmia Yhdysvaltain Netflixissä tai pääse La Lagan parhaaseen kattavuuteen jalkapallo-ottelut, VPN on silti ehdottoman välttämätön. Olemme testanneet satoja VPN-verkkoja löytääkseen parhaimmat mihin tahansa tarkoitukseen Venezuelassa.

Parhaat käytettävät VPN: t Venezuelassa - nopea yhteenveto

Ottaen huomioon kaikki ainutlaatuiset haasteet turvallisen ja ilmaisen internetyhteyden saamisessa Venezuelassa, tässä on viisi korkealaatuista VPN-verkkoa, joihin voit luottaa pitämään sinut turvassa.

 1. ExpressVPN
  ExpressVPN: n nopeudet ovat vertaansa vailla, ja se on yksi harvoista premium-VPN-verkoista, joiden palvelimet sijaitsevat Venezuelassa, mikä on välttämätöntä pankkitoiminnan kaltaisille toimille.
 2. NordVPN
  Ehkä maailman turvallisin VPN, NordVPN käyttää kahta erillistä salauskierrosta pitääksesi tietosi yksityisinä ja turvallisina vaarantamatta nopeutta.
 3. Ivacy VPN
  Nopealla ja tasaisella yhteysnopeudella Ivacy VPN tarjoaa yksityisen selaamisen, anonyymin P2P-toiminnan tuen ja tehokkaan vapautuksen suosituille sivustoille, kuten Netflix USA.
 4. HMA
  Sen lisäksi, että HMA tarjoaa kaksi palvelinta Venezuelassa, sillä on myös ainutlaatuinen Freedom-tila, joka yhdistää sinut maan lähimpään palvelimeen ilmaisilla puhesuojauksilla..
 5. VyprVPN
  Erinomainen ohittaa Venezuelan Internet-käyttörajoitukset. VyperVPN käyttää omaa Chameleon-protokolliaan välttääkseen VPN-havaitsemisohjelmiston.

Miksi tarvitset VPN: n Venezuelaan

Syvien taloudellisten ja poliittisten levottomuuksien seurauksena Internet-sensuuri on lisääntynyt jatkuvasti viimeisen viiden vuoden aikana Venezuelassa. hallituksen mahdollisuudet online-valvontaan ovat laajentuneet samoin, mikä tekee mahdottomaksi selata Internetiä vapaasti ilman VPN: tä.

Vuoden 2014 poliittisten mielenosoitusten vuoksi hallitus esti radiopuhelinsovelluksen Zellon, kutsuen sitä Venezuelan opiskelijoiden ”terrorismista”. Tilanteen huonontuessa monia muita verkkosivustoja estettiin järjestelmällisesti vuosina 2015 - 2016.

Kiellettyihin verkkosivustoihin kuuluvat tiedotusvälineiden palvelut, kuten Infobae ja NTN24, Yhdysvaltain dollariin liittyvät sivustot - etenkin dollarin mustan kaupan kaupat - kuten DolarToday, Hugo Chávezia kritisoivan sisällön blogi, online-pelaamista ja kasinot sisältävät sivustot ja paljon muuta.

Vuonna 2017 presidentti Maduro antoi toimeksiannon, jolla laajennettiin Venezuelan hallituksen julistamaa hätätilaa, lähinnä laillistaa Internet-valvonta ja sisällön sensuuri.

Tämä toimenpide tiukensi olemassa olevia rajoituksia, mikä johti uutislähteiden, kuten VivoPlay ja El Nacional, suoratoistoihin. Yleisesti ottaen kaikki uutislähteet, jotka uskaltavat ilmoittaa Venezuelassa tapahtuvan todellisuuden, ovat nopeasti kiellettyjä..

Lisälaissa asetettiin myöhemmin ehdot sellaisen sisällön kieltämiselle, joka hallituksen mielestä yllytti väkivaltaan tai aiheutti ”julkista ahdistusta”. Kuka tahansa, jolla on verkkosivusto, joka sisältää sisältö, joka todettiin rikkovan näitä lakeja on kuusi tuntia sisällön poistamiseen, alla rangaistukset sakkoista 10-20 vuoden vankeuteen.

Vuonna 2018 Venezuelan suosituin Internet-palveluntarjoaja, CANTV, esti pääsyn Toriin, turvallinen verkko, jonka avulla käyttäjät voivat selata Internetiä nimettömästi paljastamatta sijaintiaan. Tor oli yksi viimeisimmistä liikkeistä Venezuelan kansalaisten piti ilmaista ideoita vapaasti ja kuluttaa globaalia sisältöä.

Voit käyttää sosiaalisen median ja viestinnän alustoja, kuten Facebook, Twitter, WhatsApp ja Skype, Venezuelassa, mutta ei ilman, että hallitus käyttää hakkerointiohjelmistoa tai tekee yhteistyötä Internet-palveluntarjoajien kanssa seurataksesi keskusteluitasi.

Itse asiassa hallituksen on tiedetty vakoilevan yksityisiä keskusteluja ja osoittavansa myöhemmin ihmisen kynnyksellä uhkailun tai jopa käsirautojen kanssa, syyttäen henkilöä maanpetoksesta..

Lisäksi äskettäin on asennettu virtuaalinen lohko, joka tekee siitä Lähes mahdotonta ulkomailla asuvien venezuelalaisten kansalaisten pääsy sivustoille ja palveluihin takaisin kotiin, ja vaikutukset ovat valtavia.

Esimerkiksi, jos yrität Jos haluat käyttää Venezuelan pankkitiliäsi vieraalla IP-osoitteella, tilisi lukitaan. Et voi lähettää rahaa ystäville ja perheenjäsenille tai edes maksaa kotimaassasi edelleen olevia julkisyhteyslaskuja tai luottokorttivelkoja..

Mitä sinun pitäisi etsiä Venezuelan VPN: stä

Kun kaikki tämä otetaan huomioon, Venezuelan VPN-verkossa on useita ominaisuuksia, joita tarvitset:

 • Kyky ohittaa sensuurin lohkot: Varmista, että valitsemassasi VPN: ssä on kyky ohittaa saumattomasti valtion sensuurisuodattimet ja palomuurit. Etsi ominaisuuksia, kuten Tupla-VPN, hävitetyt palvelimet ja / tai todistettu työskentely todistetussa sensuurimaassa kuten Kiina.
 • Paikalliset palvelimet: Jos sinun on käytettävä palveluita Venezuelassa, etenkin pankki- tai online-laskutuspalveluitasi, on välttämätöntä käyttää VPN-palvelua kyseisen maan palvelimen kanssa.
 • Tietoturva & yksityisyys: Kaikilla Venezuelassa käyttämillä VPN-laitteilla tulisi olla armeijan luokan salaus ja nollakirjautumiskäytäntö sen varmistamiseksi, että online-toimintasi pysyy turvallisena ja nimettömänä.
 • Laitteiden yhteensopivuus: Ennen kuin kirjaudut VPN-verkkoon, tarkista, onko sillä sovellus laitteen käyttöjärjestelmälle.
 • Suuri verkko: Mitä suurempi VPN-verkko on, sitä enemmän yhteysvaihtoehtoja ja IP-osoitteita sinulla on.
 • Vahva maine: Venezuelassa on liian suuri riski käyttää VPN: ää, johon et ole varma, että voit luottaa. Tarkista asiakas- ja asiantuntija-arviot, kuinka VPN on toiminut muiden käyttäjien kannalta.

Venezuelan viisi parasta VPN-verkkoa & Miksi luotamme heihin

Kaikki nämä VPN: t käyttävät korkeinta salausta ja sisältävät vuodonsuojauksen ja sisäänrakennetun tappakytkimen. Voit luottaa heihin kaikkiin, jotta voit pitää sinut turvassa, kun käyt online-tilassa Venezuelassa, mutta jokaisella on erilaisia ​​ominaisuuksia, joten lue eteenpäin, mikä sopii sinulle parhaiten.

1. ExpressVPN

ExpressVPN-laitteet

Rahat takaisin takuu:

 • 30 päivää, kysymyksiä ei esitetty

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

ExpressVPN on listan kärjessä tarjoamalla nopea palvelin Venezuelassa, mitä hyvin harvat VPN-palveluntarjoajat tekevät. Voit helposti käyttää Venezuelan IP-osoitetta tämän VPN: n kautta laskujen maksamiseen, rahan siirtämiseen rakkaille, jotka ovat edelleen maassa, ja paljon muuta.

ExpressVPN suojaa tietosi tarjoamalla DNS-vuodonsuojauksen ja automaattisen tappokytkimen, joka lopettaa kaiken tiedonsiirron, jos VPN-palvelinyhteydessäsi on katkos. Nämä ovat erittäin arvokkaita ominaisuuksia vaikeassa valvontaympäristössä Venezuelassa.

Kanssa kaikkien nopeimpien VPN-yhteyksien nopeudet, ExpressVPN on ihanteellinen paikkaan kuten Venezuela, missä nopeaa Internet-yhteyttä voi olla vaikea löytää. Palvelu maksaa hiukan enemmän kuin useimmat muut VPN: t, mutta tyytyväiset käyttäjät katsovat, että se on enemmän kuin hinnan arvoinen.

Venezuelan käyttäjät voivat ostaa ExpressVPN-tilauksen luottokortilla. Maksu muunnetaan Venezuelan bolivaroista Yhdysvaltain dollareiksi.

Venezuelan 5 parasta VPN-verkkoa - turvallisuudesta, suoratoistosta ja nopeudesta vuonna 2020

Näytä ExpressVPN-tarjoukset

2. NordVPN

Venezuelan 5 parasta VPN-verkkoa - turvallisuudesta, suoratoistosta ja nopeudesta vuonna 2020

Rahat takaisin takuu:

 • 30 päivää

NordVPN voi poistaa lukituksen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

NordVPN on yksi turvallisimmista VPN-verkoista, joita voit käyttää Venezuelassa, ainutlaatuisella Double VPN -protokollalla, joka salaa tietosi kahdesti turvallisuuden lisäämiseksi. Se tarjoaa myös CyberSec-ominaisuuden, joka estää epäilyttävät verkkosivustot estämään haittaohjelmia tartuttamasta laitettasi.

NordVPN verkko on yksi suurimmista maailmassa, Yli 5000 palvelinta 62 eri maassa - mutta valitettavasti mikään näistä palvelimista ei ole Venezuelassa. Jos kuitenkin olet Venezuelassa ja haluat ohittaa turvallisesti verkkosivustoja, NordVPN on loistava valinta.

Erinomaisilla nopeuksilla koko verkossa ja SmartPlay-ominaisuudella, joka tekee erityisen helpoksi rajoitetun sisällön suoratoiston, NordVPN on ansainnut paikkansa parhaiten arvioiduksi VPN: ksi.

Venezuelan käyttäjät voivat ostaa NordVPN: n Alipay-vaihtoehdolla.

Venezuelan 5 parasta VPN-verkkoa - turvallisuudesta, suoratoistosta ja nopeudesta vuonna 2020

Näytä NordVPN-tarjoukset

3. Ivacy VPN

ivacy-laitteet

Ivacy VPN on toinen nopea ja luotettava palvelu käytettäväksi Venezuelassa. Se toimii 1 000 palvelinta yli 100: ssa globaalissa sijainnissa, niin voit ohittaa sensuuri ja geoblokit helposti.

Se käyttää joitain parhaista saatavilla olevista turvaominaisuuksista varmistaaksesi, että identiteetti on piilotettu aina, kun muodostat yhteyden Internetiin. Tämä sisältää 256-bittinen salaus, tiukka ei-tukit politiikka, automaattinen tappaa kytkin, suojattu DNS ja IPv6-vuodonsuojaus.

Ivacy VPN ylläpitää Venezuelan palvelimia, joten se on loistava vaihtoehto etäpankkitoimintaan ja paikallisen sisällön käyttämiseen nopeasti. Se on suosittu valinta mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien yksityinen surffaus, nimettömät torrentingit ja vapauttamalla suosittujen suoratoistosivustojen, kuten Netflix, lukituksen MEILLE.

Rahat takaisin takuu: 30 päivää kaikissa suunnitelmissa
Ilmainen kokeilu: 7 päivää

Näytä Ivacy VPN-tarjoukset

4. HMA VPN

hidemyass-laite

Nimi saattaa saada sinut nauramaan, mutta HMA ymmärtää, että online-nimettömäsi suojeleminen Venezuelan kaltaisessa maassa on erittäin vakava asia. Tämä VPN: n valtava maailmanlaajuinen verkko tavoittaa lähes kaikki maat ja sisältää kaksi palvelinta Venezuelassa.

HMA tarjoaa yksinkertaisen käyttöliittymän esiasetettuihin tiloihin, jotka voit aktivoida yhdellä napsautuksella. Vapaustila yhdistää sinut parhaiten käytettävissä olevaan palvelimeen lähellä olevassa maassa, jossa vapaa puhe on suojattu, erittäin arvokas ominaisuus Venezuelassa.

On tärkeää huomata, että HMA ylläpitää joitain datalokkeja. Tallennettuihin tietoihin sisältyy kuitenkin vain yhteys- / katkaisuajat ja tiedon käyttö - mikään ei antaisi vakoojille tietää, mihin sivustoihin olet käynyt tai missä lähetit viestejä.

Lisätietoja HMA: sta tutustumalla asiantuntija- ja käyttäjäarvosteluumme.

Rahat takaisin takuu: 30 päivää
Ilmainen kokeilu: 7 päivää

Näytä HMA-tarjoukset

5. VyprVPN

Venezuelan 5 parasta VPN-verkkoa - turvallisuudesta, suoratoistosta ja nopeudesta vuonna 2020

VyperVPN: n verkolla on palvelimia useissa maissa lähellä Venezuelaa, mukaan lukien Kolumbia, Brasilia ja Panama, mikä auttaa varmistamaan nopeat yhteydet. Venezuelassa ei kuitenkaan ole palvelimia, joten et voi käyttää sitä Venezuelan pankkitileihin.

VyprVPN: n omistama Chameleon-protokolla on a tehokas työkalu hallitusten määräämien lohkojen ohittamiseen ja saada ilmainen pääsy koko Internetiin Venezuelassa. Tämän ominaisuuden avulla on helppo tavoittaa myös maantieteellisesti rajoitetut palvelut, kuten Netflix.

Ja toisin kuin muut luettelossa olevat VPN-palveluntarjoajat, VyprVPN omistaa yksinomaan kaikki 700+ palvelinta verkossaan, joka kattaa yli 70 maata. Tulet Älä koskaan tarvitse huolehtia siitä, että kolmannet osapuolet pääsevät Internetiin.

Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Näytä VyprVPN-tarjoukset

Yhteenveto

Mikään VPN ei voi poistaa kipua, jonka Venezuelan kriisi aiheuttaa miljoonille ihmisille päivittäin. Mutta parhaat VPN-palvelut suojaavat sinua hallituksen valvonnalta, antaa sinulle mahdollisuuden ohittaa sensuuria ja antaa sinulle pääsyn rahoituspalveluihin, jotta voit Pidä rakkaitasi mistä tahansa.

Lisätietoja hallituksen internetistä sensuuri ja tavat, joilla palveluntarjoajat, kuten ExpressVPN, taistelevat sen kanssa ympäri maailmaa, katso internetvapauden raportit.

Koska niin monet venezuelalaiset ovat kärsineet taloudellisista vaikeuksista kaikkien levottomuuksien seurauksena, haluamme auttaa sinua saamaan luotettavan VPN: n mahdollisimman alhaisella hinnalla. Tutustu tarjoajien keräämiin kuponkikoodeihin nähdäksesi kuinka paljon voit säästää.

Suojaa itseäsi ExpressVPN: llä NYT!

Saatat pitää myös:

 • Kuinka saada Venezuelan IP-osoite mistä tahansa
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me