10 parasta VPN-palvelua: Luotettava, turvallinen ja nopea (päivitys 2020)

Parhaiden VPN-palveluiden löytäminen turvallisuudeksi verkossa tuntuu mahdottomalta. Siellä on satoja VPN-verkkoja, ja jokainen väittää olevansa paras.

VpnMentorissa, olemme toistaiseksi testanneet yli 300 VPN: ää nopeutta, turvallisuutta, tukea ja ominaisuuksia varten. Analysoimme datapinoja ja ohimme puolueelliset arvostelut. Sen sijaan suoritimme omat testimme tuodaksemme sinulle luettelon kymmenestä parhaasta palvelusta.

Soitimme jopa Googlelle ja PayPalille tutkimaan joitain VPN-verkkoja ympäröiviä huhuja. Poistimme myös useita varjoisia VPN-osoitteita: Vaikka heitä ei vielä ollut saatu jakamaan käyttäjätietoja, olemme huolissamme siitä, että he pian.

Löysimme sen Joillakin pienillä VPN: istä puuttuu markkinointibudjetit Joistakin isommista brändeistä he pystyivät ohittamaan jotkut isot pojat.

Toisaalta havaitsimme sitä enemmän suositut VPN-verkot ovat oikeastaan ​​aika arvottomia - ja jopa vaarallinen - kun testataan tiukasti.

Voimme rehellisesti sanoa, että tämän testausprosessin jälkeen olemme varmoja siitä 10 suosituinta VPN-verkkotunnustamme pitävät sinut turvassa, suojaavat tietojasi ja antavat salamannopeita suoratoistonopeuksia.

Jos haluat tietää, kuinka testimme ja sijoitimme nämä VPN: t, napsauta tätä.

Lyhytaikainen? Tässä on yhteenveto parhaista VPN: ista:

  1. NordVPN - # 1 VPN vuonna 2020
  2. ExpressVPN - # 1 nopeudelle
  3. CyberGhost - Paras VPN aloittelijoille
  4. Surfshark - Paras VPN perheille tai pienille yrityksille
  5. PrivateVPN - Paras budjetti-VPN plus 5 upeaa VPN-verkkoa, joita sinun ei tule unohtaa!
 • VPN-ominaisuuksien vertailutaulukko
 • Kuinka sijoitimme & Verrattuna näihin VPN-verkkoihin

Tässä ovat vuoden 2020 parhaat VPN-palveluntarjoajat - arvioitu & verrattuna

1. NordVPN

Rankattu VPN: ksi vuonna 2020

10 parasta VPN-palvelua: Luotettava, turvallinen ja nopea (päivitys 2020)

 • Dedikoitu torrenttiprofiili: Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana
 • Toimii: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, HBO GO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV
 • Saatavilla: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, BlackBerry, reitittimet, Raspberry Pi, Android TV, Chrome, Firefox
 • Tiedonkeruu: Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö

NordVPN on suosituksemme # 1 VPN. Se tarjoaa poikkeuksellisen yleisen arvon, upeilla ominaisuuksilla ja suorituskyvyllä hintaan, josta muutama voi voittaa.

AES-256-salaus ja tuki OpenVPN- ja IKEv2 / IPSec-protokollille pitävät liikenteesi turvassa ja piilossa. Koska se on rekisteröity Panamassa, Myös NordVPN on kaukana Neljätoista silmän valvonta ja huolestuttavaa tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Tämän avulla se voi kerätä nollaherkät käyttäjälokit - hienoja uutisia tietosuojatietoisille.

Massiivisella NordVPN-verkolla on yli 5400 palvelinta yli 60 maassa, säännöllisesti uusilla lisäyksillä. Se tarjoaa erikoispalvelimia P2P: lle, kaksinkertaista salausta, omistettuja IP-osoitteita ja sipulia VPN: n kautta Tor-käyttäjille.

Suojattu suoratoisto ja torrenting ovat yhden napsautuksen tehtäviä NordVPN: n kanssa. Omistettujen SmartPlay DNS -asetusten ansiosta NordVPN-asiakasohjelma toimittaa automaattisesti luotettava yhteys ja nopea nopeus, kun avaat Netflixin ja muut suoratoistopalvelut.

CyberSec-sviitti on toinen ainutlaatuinen NordVPN-ominaisuus. Se tarjoaa adblocking ja ylimääräinen haittaohjelmasuojaus. Pitkälle kehittynyt hämärtämisasetukset Varmista, että VPN toimii maissa, joissa sensuuri on voimakasta, kuten Kiinassa. Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia VPN-vuodoista, kuten NordVPN tarjoaa kaksi erilaista tappakytkintä ja mukautetut DNS-asetukset estää niitä.

Jos tarvitset apua, voit luottaa siihen 24/7 live chat-asiakastuki auttaa sinua ulos. Lisäksi NordVPN: llä on valtava tietokanta täynnä hyödyllistä tietoa asetuksista ja palvelimista.

Älä käytä jos:

 • Haluat maksaa PayPalilla.

Lopullinen rivi? Me ajattelemme NordVPN on perimmäinen monikäyttöinen VPN, mutta olimme pettyneitä siihen, että et voi maksaa PayPalilla. Voit testata sen intuitiivisia sovelluksia ja erinomaisia ​​ominaisuuksia kuudessa laitteessa a riskivapaa 30 päivän rahat takaisin takuu.

Heads up - NordVPN tarjoaa hyviä tarjouksia! Saat jopa 70% alennuksen NordVPN-suunnitelmastasi näillä mahtavilla kuponkeilla.

Kokeile NordVPN nyt!

Lisätietoja, lue koko NordVPN-arvostelu.

2. ExpressVPN

Sijalla 2 yleisesti, mutta nopeudella # 1

ilmaista myyjän kuvaa

 • Dedikoitu torrenttiprofiili: Ei (mutta kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa)
 • Toimii: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, DAZN, HBO GO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV
 • Saatavilla: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, BlackBerry, reitittimet, Raspberry Pi, Chrome, Firefox, Safari, PlayStation, Xbox, Apple TV, Nintendo Switch, Amazon Fire TV, Samsung Smart TV, Roku, Chromecast, Nvidia Shield
 • Tiedonkeruu: Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö

Testasimme kymmeniä VPN: iä useissa paikoissa nopeuden suhteen, ja ExpressVPN tuli ylhäältä.

ExpressVPN: llä on 3 000+ nopeaa palvelinta 160 maailmanlaajuisessa paikassa. Se on myös nopein testattu VPN, minkä ansiosta se on ihanteellinen suoratoistoon ja torrenttiin.

jaettu tunnelointiominaisuus antaa sinun räätälöidä ExpressVPN tarpeisiisi valitsemalla salatut sovellukset ja palvelut. Tämä on erittäin hyödyllinen, jos haluat käyttää sekä paikallista että ulkomaista sisältöä samassa laitteessa.

Siellä on enemmän: ExpressVPN voi auttaa sinua pääsemään suosikkisisältöösi jopa alustoilla, jotka eivät tue VPN-verkkoja. Kiitos MediaStreamer -ominaisuuden avulla voit katsella vapaasti Smart TV: ssä, Amazon Fire TV: ssä, Apple TV: ssä ja pelikonsoleissa.

ExpressVPN tukee P2P-yhteyksiä kaikilla palvelimilla, joten sinun ei tarvitse rentouttavaa profiilia. Sovelluksen Älykäs sijainti -ominaisuus valitsee sinulle parhaan palvelimen.

ExpressVPN tarjoaa 256-bittinen salaus ja OpenVPN-tuki kaikilla alustoilla, tarjoamalla vankka suoja. Lisäksi saat DNS-vuodonsuojaus ja a Verkon lukitus asetus - toisin sanoen tappava kytkin yhteydellesi.

ExpressVPN: n innovatiivinen TrustedServer-tekniikka takaa, että jokainen ExpressVPN-palvelin lataa aina täsmälleen saman turvallisen, ajan tasalla olevan ohjelmiston, vähentäen huomattavasti tietoturvariskejä. TrustedServer sallii myös ExpressVPN-palvelimien käyttää vain RAM-muistia. Koska palvelimet eivät koskaan kirjoita kiintolevylle, mitään tietoja ei voida tallentaa palvelimelle uudelleenkäynnistyksen jälkeen - jopa vahingossa. Tämä tarjoaa ennennäkemättömän turvallisuuden.

ExpressVPN ohittaa johdonmukaisesti Kiinan suuren palomuurin, joten se on suosituin valinta myös alueille, joilla on voimakas sensuuri.

Asiakaspalvelu on myös kohta, jossa hyödyllinen 24/7 live chat-tuki ja yksityiskohtaiset asennusoppaat monille tuetuille alustoille.

Älä käytä jos:

 • Etsit halpaa VPN-verkkoa. ExpressVPN voi olla kaksi kertaa kalliimpi kuin jotkut muut tämän luettelon VPN: t.

ExpressVPN tarjoaa voittavan yhdistelmän suorituskykyä ja yksityisyyttä joka on ehdottomasti rahan arvoinen. Voit myös ottaa sen riskitön koeajo kolmella laitteella, - 30 päivän rahat takaisin takuu. Lyhyesti sanottuna tämä VPN voi tyydyttää helposti jopa vaativimmatkin käyttäjät.

Älä missaa parhaita ExpressVPN-tarjouksia. Hanki nopein VPN 49% alennuksella kuponkeillamme.

Kokeile ExpressVPN nyt!

Lue koko ExpressVPN-arvostelu nähdäksesi mitä oikeat käyttäjät sanovat.

3. CyberGhost

Paras VPN aloittelijoille

10 parasta VPN-palvelua: Luotettava, turvallinen ja nopea (päivitys 2020)

 • Dedikoitu torrenttiprofiili: Joo
 • Toimii: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, DAZN, HBO GO, Amazon Prime Video, Sky Go
 • Saatavilla: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, reitittimet, Vadelma Pi, Chrome
 • Tiedonkeruu: Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö

Jos arvostat helppokäyttöistä käyttöliittymän käyttöliittymää, CyberGhost saattaa olla täydellinen VPN sinulle.

Tällä romanialaisella palveluntarjoajalla on kaikki tärkeät asiat - vankka salaus, nolla kirjaaminen ja vaikuttava verkko, jolla on yli 5700 palvelinta 90 maassa. Kanssa tiiviit sovellukset ja ylimääräinen tappaa kytkin Hyvin mitattuna, tämä VPN on sekä vakaa että turvallinen.

CyberGhost tarjoaa yhden napsautuksen asennuksen ja käytön. Se on automaattinen yhteys nopeimpaan palvelimeen, se on omistettu palvelimet suoratoistoa ja torrentiaa varten jotka auttavat sinua pääsemään Netflix USA, Hulu ja muihin suosittuihin palveluihin.

Sovelluksessa on myös helppo navigoida perus- ja lisäasetukset. Voit asettaa älykkäitä sääntöjä ja mukauttaa yhteysominaisuuksia.

Vaikka se ei ole niin nopea kuin NordVPN tai ExpressVPN, CyberGhost tarjoaa tarpeeksi hyvät nopeudet vaivatonta suoratoistoa ja torrentia varten. Jos sinulla on ongelmia, voit aina saada apua live chat.

Älä käytä jos:

 • Tarvitset VPN: n, joka toimii Kiinassa. CyberGhost ei tällä hetkellä pysty ohittamaan Kiinan suurta palomuuria.

Mielestämme CyberGhost on yksinkertainen VPN, joka tekee hienoa työtä kaikilla rintamilla. Tämä tekee siitä toisen parhaan kilpailun ja ansaitsee sille ansaitun kolmannen sijan yleisissä sijoituksissamme. Kokeile sitä itse jopa 7 laitteella ilmainen 24 tunnin kokeilu ja 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Kokeile CyberGhost Now!

Katso meidän CyberGhost arvostelu Lisätietoja.

4. Surfshark

Paras VPN perheille tai pienille yrityksille

10 parasta VPN-palvelua: Luotettava, turvallinen ja nopea (päivitys 2020)

 • Dedikoitu torrenttiprofiili: Ei (P2P on sallittu kaikilla palvelimilla)
 • Toimii: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, HBO GO, Amazon Prime Video, ESPN
 • Saatavilla: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, reitittimet, Chrome, Firefox, Amazon Fire TV
 • Tiedonkeruu: Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö

Surfshark on suhteellisen uusi VPN-palvelu, mutta se antaa jo itselleen nimen.

Uutena tarjoajana, Surfshark tarjoaa erittäin harvinaisen bonuksen - rajattomat samanaikaiset yhteydet. Jos haluat suojata koko perhettäsi (tai käyttää paljon laitteita itse), et löydä parempaa sopimusta.

Sillä ei tietenkään ole väliä, jos Surfshark ei tarjoa hyvää palvelua - mutta se tekee. Sen ominaisuuksiin kuuluu jaettu tunnelointi, kaksinkertainen salaus, tappajasuojaus ja CleanWeb-niminen suojausohjelma joka estää mainoksia ja estää haittaohjelmia. Löydät myös ylimääräiset hämärtämisasetukset NoBorders-tilassa, sillä aikaa Naamiointitila estää edes Internet-palveluntarjoajaasi näkemästä, että olet yhteydessä VPN-verkkoon.

Surfsharkin kasvavaan verkkoon kuuluu yli 1041 palvelinta 61 maassa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on aina nopea ja luotettava pääsy haluamaasi sisältöön.

Älä käytä jos:

 • Sinun on asennettava VPN-reititin reitittimeen - Surfsharkillä ei ole erillistä reititinsovellusta.

Kaiken kaikkiaan Surfshark on vaikuttava VPN, jolla on korkea arvo ja yksinkertaiset, tyylikkäät sovellukset. Ne tarjoavat hienoja alennuksia pitkäaikaisiin suunnitelmiin ja a yhden kuukauden palautusjakso.

Kokeile Surfsharkia nyt!

Lue meidän täydellinen Surfshark-arvostelu ja nähdä mitä oikeat käyttäjät ajattelevat.

5. YksityinenVPN

Paras budjetti-VPN

10 parasta VPN-palvelua: Luotettava, turvallinen ja nopea (päivitys 2020)

 • Dedikoitu torrenttiprofiili: Ei, mutta P2P-liikenne on sallittu kaikilla palvelimilla
 • Toimii: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, HBO GO, Amazon Prime Video
 • Saatavilla: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, reitittimet
 • Tiedonkeruu: Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö

PrivateVPN on edullinen palvelu, jolla on erinomainen maine. Se hallinnoi kompaktia verkostoa 150 yli 150 omaa palvelinta 59 maassa yli 80 eri paikassa.

Tämä ruotsalainen palveluntarjoaja on sitoutunut varmistamaan käyttäjiensä yksityisyyden ja turvallisuuden. Vaikka siihen sovelletaan 14 silmän lainkäyttövaltaa, PrivateVPN ei voi luovuttaa tietojasi, koska sitä ei kirjata. yksinkertaisia, helppokäyttöisiä sovelluksia tule mukaan AES-256-salaus ja tuki useille protokollille, mukaan lukien alan standardi OpenVPN.

Tapauskytkimen lisäksi PrivateVPN tarjoaa IPv6- ja DNS-vuodonsuojauksen. Siinä on myös Stealth-tila, joka on suunniteltu ohittamaan VPN-lohkot ja DPI-palomuurit, antaen sinulle rajoittamaton pääsy globaaliin sisältöön.

Vaikka PrivateVPN: llä ei ole tuhansia palvelimia ja tasokkaita ominaisuuksia, se on edelleen erinomainen valinta pääsyksi suosikki geoblokeroituasi sisältöösi. Se sallii P2P-yhteydet kaikilla palvelimilla ja tarjouksilla erikoistuneet palvelimet Netflixille ja muut suosikki streaming-kanavat. PrivateVPN: n vaikuttava nopeus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse odottaa puskurointia tai viivettä: valitse profiili ja aloita katseleminen!

Älä käytä jos:

 • Haluat VPN: n, jolla on suuri määrä palvelimia.

Jos etsit budjettipalvelujen tarjoajaa, jolla on alhaiset hinnat sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä, PrivateVPN voi olla mitä tarvitset. 30 päivän rahat takaisin takuu antaa sinulle tarpeeksi aikaa testata tämä VPN itse.

Kokeile PrivateVPN nyt!

Lisätietoja saat artikkelista täydellinen arvostelu PrivateVPN: stä.

6. IPVanish

Upeat sovellukset ja vakaa nopeus

10 parasta VPN-palvelua: Luotettava, turvallinen ja nopea (päivitys 2020)

 • Dedikoitu torrenttiprofiili: Ei
 • Toimii: Netflix, BBC iPlayer
 • Saatavilla: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Windows Phone, reitittimet, Chromebook, Amazon Fire TV
 • Tiedonkeruu: Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö

Turvallisuuden ja suorituskyvyn välinen tasapaino saa IPVanishin toiseksi parhaaksi VPN-valitsijaksi. Kanssa 1 200+ palvelinta, kunnolliset avausvoimat ja luotettava suojaus, tällä tarjoajalla on paljon tarjottavaa.

256-bittinen salaus ja a erilaisia ​​VPN-protokollia - mukaan lukien OpenVPN - tee IPVanish turvassa. tappaa kytkin ja DNS / IPv6-vuotosuojaus varmista, että olet aina suojattu.

Nopeudet ovat nopeita ja luotettavia, joten sinun ei tarvitse huolehtia ärsyttävistä yhteyden katkeamisista tai vakavuusongelmista. Lisäksi, IPVanish paransi äskettäin Netflix-palvelimia, joten se on luotettava suoratoistoon.

IPVanish tukee P2P-yhteyksiä ja SOCKS5-välityspalvelimia nopeaan torrent-lataukseen. Vaikka IPVanish on Yhdysvalloissa toimiva (joka yleensä asettaa sen DMCA-pyyntöihin), sillä on laillinen nollakirjauskäytäntö - joten Yhdysvaltojen lainkäyttövallan ei pitäisi olla ongelma faneille.

IPVanish tarjoaa myös ylimääräiset hämärtämisasetukset ja ylimääräinen IP-määritys kuten nollausvälit. Nämä ominaisuudet yhdessä 24/7 asiakastuki ja 10 samanaikaista yhteyttä, tee se erottuvaksi monista muista VPN-palveluista. Toivomme, että palautusaika olisi hiukan pidempi, mutta a 7 päivän rahat takaisin -takuu on silti parempi kuin ei mitään.

Älä käytä jos:

 • Etsit halpaa VPN-verkkoa.

IPVanish ei ole halvin palveluntarjoaja, mutta hinta on oikea siitä suuresta arvosta, jota tämä VPN tarjoaa.

Kokeile IPVanish Now!

Katso, mitä oikeat käyttäjät sanovat IPVanish-arvostelu.

7. Hotspot-kilpi

Luotettava suoja ja helppo suoratoisto

10 parasta VPN-palvelua: Luotettava, turvallinen ja nopea (päivitys 2020)

 • Dedikoitu torrenttiprofiili: Ei
 • Toimii: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video
 • Saatavilla: Windows, macOS, Android, iOS, Chrome
 • Tiedonkeruu: Kyllä (pitää yhteyslokeja VPN-istuntojen ajan sekä tietoja markkinointitarkoituksiin)

Hotspot Shield -palvelun maksettu VPN, joka tunnetaan nimellä Hotspot Shield Premium, sisältää pääsyn yli 2 500 maailmanlaajuista palvelinta, yhtä hyvin kuin tyylikkäät sovellukset ja nopeat nopeudet. Eikö se olekaan kustannuksen arvoinen?

Sanoisimme niin. Tämä VPN on vankka valinta sekä rentoille että energian käyttäjille. Tarjoaa erinomaisen tietoturvan 128-bittinen / 256-bittinen salaus ja patentoitu Catapult Hydra -protokolla (perustuu OpenSSL: ään).

Hotspot Shield pakkaa tiedot suoratoiston aikana optimoitu Netflix-käyttö ja puskuriton suoratoisto.

Ominaisuuksille saat välttämättömän tappaa kytkin eikä paljon muuta. Et löydä mukautettuja DNS-asetuksia tai ylimääräisiä ohjeita torrentisointiin. Vaikka P2P-liikenne on sallittua, suosittelemme paremmin toisen luettelossa olevan VPN: n käyttöä, jos torrenting on etusijalla sinulle.

Tämä johtuu siitä, että huolimatta erinomaisesta kokonaissuorituskyvystään, Hotspot Shield ei ole lokiton VPN-palvelu. Yhdistettynä Yhdysvaltojen lainkäyttövaltaan tämä voi tehdä sinusta helpon kohteen tekijänoikeuspeleille tai DMCA-pyynnöille - varsinkin jos asut Yhdysvalloissa.

Älä käytä jos:

 • Tarvitset VPN-torrentin.

Vaikka Hotspot Shieldillä on haittoja, se on edelleen suosittu, tehokas ja edullinen VPN-palvelu. Suosittelemme, että otat sen koeajoon 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Kokeile Hotspot Shield nyt!

Lue meidän Hotspot Shield -arvio nähdäksesi mitä asiantuntijat ajattelevat.

8. UltraVPN

# 1 asiakastuelle

10 parasta VPN-palvelua: Luotettava, turvallinen ja nopea (päivitys 2020)

 • Dedikoitu torrenttiprofiili: Ei
 • Toimii: Netflix, Hulu, HBO GO
 • Saatavilla: Windows, macOS, Android, iOS, Fire TV
 • Tiedonkeruu: Kyllä (kerää IP-osoitetta, sijaintia ja laitetietoja, mutta ei toimintalokkeja)

UltraVPN on edullinen palvelu, jolla on erinomainen asiakaspalvelu. Voit jopa ottaa yhteyttä sen tukitiimiin puhelimitse!

Se toimii 100 + palvelimia yli 55 eri puolilla maailmaa. Testien aikana se pystyi poistamaan Netflixin, Hulun ja HBO GO: n eston. Sen palvelimet ovat nopeita, ja puskurointia koimme vähän.

UltraVPN tarjoaa vahvan tietoturvan OpenVPN-tuella ja 256-bittisellä salauksella. Valitettavasti sillä on sama ongelma kuin Hotspot Shield - se pitää joitain lokit. Se toimii myös Yhdysvalloissa, joten se kuuluu 14 silmän lainkäyttövaltaan. Lopputulos? Tämän VPN: n ei pitäisi olla ensimmäinen valinta, jos haluat täydellisen nimettömyyden.

Päällä, UltraVPN on helppo asentaa ja käyttää upeilla pöytä- ja mobiilisovelluksilla.

Älä käytä jos:

 • Tarvitset VPN: n päästäksesi BBC iPlayer -sovellukseen Ison-Britannian ulkopuolelle.

Tulos? Jos tarvitset nopeaa VPN-suoratoistoa, harkitse UltraVPN: tä. Voit testata sen riskittömästi 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Kokeile UltraVPN nyt!

Tutustu arvosteluun, jotta kaikki käyttäjät sanovat UltraVPN: stä.

9. VyprVPN

Vaikuttava työpöytä-VPN - hintaan

10 parasta VPN-palvelua: Luotettava, turvallinen ja nopea (päivitys 2020)

 • Dedikoitu torrenttiprofiili: Ei
 • Toimii: Netflix, Hulu, BBC iPlayer
 • Saatavilla: Windows, macOS, Android, iOS, reitittimet, Android TV, QNAP, mustapuhelin, Anonabox
 • Tiedonkeruu: Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö

VyprVPN tarjoaa asiakkaille kaksi erilaista versiota, mutta jos olet Windows- tai Mac-käyttäjä, haluat Premium-suunnitelman.

Lisäksi Yli 700 palvelinta ja a nollalokeja koskeva käytäntö, VyprVPN Premium antaa sinulle ominaisuuden, josta se on kuuluisa: sen omistettu Chameleon-protokolla.

Parannettu versio OpenVPN: stä, Chameleon tarjoaa lisäsuojaa ja ylimääräisiä lihaksia geoblokkien ohittamiseen. Tämä tekee VyprVPN: stä luotettavan valinnan Netflixille MEILLE ja muut suositut streamit.

Valitettavasti Chameleon on tällä hetkellä saatavana vain työpöytäsovelluksissa. Silti VyprVPN: n peruspaketti tarjoaa erinomaisen yksityisyyden ja suorituskyvyn matkapuhelimella. Ohjelmisto on vuotamaton, tyylikäs, ja kaikkein tärkeimpänä - helppokäyttöinen.

VyprVPN ei ole mitenkään budjettipalvelu, mutta saat hyviä alennuksia, jos valitset pidemmän suunnitelman. VyprVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, jotta voit kokeilla palvelua riskittömästi.

Älä käytä jos:

 • Haluat maksaa Bitcoinilla tai muilla kryptovaluutoilla
 • Haluat VPN: n, jolla on reagoiva 24/7 asiakaspalvelu

VyprVPN on osoittanut olevansa luotettava tarjoaja, joka arvostaa käyttäjän yksityisyyttä.

Kokeile VyprVPN nyt!

Lue meidän koko VyprVPN-arvostelu Lisätietoja.

10. ZenMate

Yksinkertainen VPN, joka saa työn suoritettua

10 parasta VPN-palvelua: Luotettava, turvallinen ja nopea (päivitys 2020)

 • Dedikoitu torrenttiprofiili: Ei (sallii P2P-liikenteen)
 • Toimii: Netflix
 • Saatavilla: Windows, macOS, Android, iOS, Chrome, Firefox, Opera
 • Tiedonkeruu: Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö

Viimeistelemme vertailun palveluntarjoajan kanssa, joka pysyy perusteissa. ZenMate ei erotu yhtä paljon kuin muut palvelut, jotka tekivät luettelomme, mutta siellä on erittäin hyvä syy.

ZenMate antaa sinulle kohtuullisen hinnan OpenVPN-salaus, tiukka nollakirjauskäytäntö, ja yli 290 palvelinta 30 maassa. P2P-liikenne on sallittua, vaikka torrentisointia varten ei ole erillistä profiilia, ja nopeudet ovat riittävän nopeita teräväpiirtosuunnan suoratoistoon ilman asioita.

Siellä on myös a tappaa kytkin, joten et vuota arkaluontoisia tietoja, jos yhteys kaatuu. Tätä tapahtui usein - mutta joidenkin parannusten jälkeen ZenMate on vakaampi kuin koskaan.

Jos live-chat-tuki on sinulle tärkeä, ZenMate VPN tulee todennäköisesti pettymään, koska se tarjoaa vain lippujärjestelmä. Voit kuitenkin odottaa ajoissa ja yksityiskohtaisia ​​vastauksia ystävälliseltä henkilökunnalta.

Haluamme nähdä VPN-palveluntarjoajien paranevan. ZenMate on yksi niistä tarjoajista - kanssa huomattavia parannuksia kokonaispalveluun, tämä VPN on kasvanut tarpeeksi ansaitsemaan paikkansa vuoden 2020 parhaiden joukossa.

Älä käytä jos:

 • Tarvitset VPN: n suoratoistoon. Zenmate todella antaa sinulle pääsyn Netflixiin.

Katso mitä ZenMate tarkoittaa ilmaiseksi 7 päivän kokeilu ja 30 päivän rahat takaisin takuu.

Kokeile Zenmate VPN Now!

Katso mitä asiantuntijat ja käyttäjät ajattelevat ZenMate arvioinnissamme.

Parhaat VPN: Nopea vertailutaulukko

Ilmainen kokeilu Rahat takaisin takuu Yhteensopivat suoratoistopalvelut
NordVPN - 30 päivää 440+, mukaan lukien Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV
ExpressVPN - 30 päivää Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer
CyberGhost 24 tuntia 45 päivää Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut.
Surfshark - 30 päivää Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video ja paljon muuta.
PrivateVPN 7 päivää 30 päivää Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video ja BBC iPlayer.
IPVanish - 7 päivää Netflix, BBC iPlayer
Hotspot-kilpi 7 päivää 45 päivää Netflix (tosin ei Yhdysvaltain luettelo), BBC iPlayer
UltraVPN - 30 päivää Netflix, Hulu ja HBO GO
VyprVPN - 30 päivää Netflix ja BBC iPlayer Hulu ja Amazon Prime Video sekä paljon muuta.
ZenMate 7 päivää 30 päivää Netflix

Parhaan VPN-palvelun valitseminen: Kuinka sijoitimme & Verrattuna näihin VPN-verkkoihin

Käytettävissä on satoja VPN-palveluita, ja jokainen väittää olevansa täydellinen tarpeitasi varten. Paras VPN: n valitseminen voi olla vaikeaa. Perusteellisissa suosituksissamme otetaan huomioon tärkeimmät kriteerit, antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot oikean valinnan tekemiseksi.

turvallisuus

Kaksi tärkeintä VPN-tärkeintä näkökohtaa ovat yksityisyys ja turvallisuus. Sinua kovaa painostaa löytää tarjoaja, joka ei tarjoa heille paperilla - mutta asiat voivat olla todellisuudessa erilaisia.

VPN todennetulla kirjautumattomuuskäytännöllä varmistaa, että digitaalinen jalanjälkesi on turvallinen. Kirjautumattomuuskäytännöt tarkoittavat, että mitään tietoistasi ei kerätä, tallenneta tai jaeta kun selaat. Se suojaa sinua uteliailta silmiltä ja suojaa yksityisyyttäsi, joten se on yksi johtavista kriteereistä VPN-luokituksissamme.

Nopeus

Toinen parhaan VPN-reseptin pakollinen ainesosa on nopeus. VPN: n käyttö tarkoittaa, että liikenteesi lähetetään lisäpalvelimien kautta, mikä vaikuttaa nopeuteen. Jokainen VPN hidastaa sinua jollain tavalla; todellinen kysymys on kuinka paljon. nopeimmat VPN-palvelut joilla on pienin vaikutus yhteyden laatuun. He antavat sinun selata, torrentia ja suoratoistaa häiritsemättä viivettä tai puskurointia.

Todella nopea VPN voi myös auttaa sinua selviytymään Internet-palveluntarjoajien kuristumisesta. Saatat päätyä nopeampaan nopeuteen kuin aloitit.

suoratoisto

Puheen ollen suoratoisto, VPN-verkot ovat suosittu ratkaisu kaikenlaisen sisällön käyttämiseen esimerkiksi sellaisilla alustoilla Netflix, Hulu, BBC iPlayer, ja DAZN. Tällaiset alustat rajoittavat heidän palveluitaan alueestasi riippuen, mutta yhteyden muodostaminen oikeaan VPN-palvelimeen voi avata oven suosikkiohjelmiin.

Torrenting

VPN: t ovat hyödyllisiä myös faneille - etenkin maissa, joissa torrentit ovat kiellettyjä. Vaikka noudatat sääntöjä (suosittelemme sinua), torrenting ilman lisäsuojaa voi paljastaa sinut ahneille tekijänoikeuspeleille ja hakkereille.

P2P-yhteydet eivät ole turvallisia, mutta voit muuttaa sen näppäimellä hyvä VPN torrentia varten. mennessä peittää todellisen IP-osoitteesi ja piilottaa liikenteen salauskerroksen taakse, vältät kaikki uhat, jotka liittyvät torrentien lataamiseen nauttien eduista. Tarkistimme VPN-vertailussa torrentin ominaisuuksia, kuten P2P-profiilit, SOCKS5-välityspalvelimet ja helppo asennus torrent-asiakkaiden kanssa.

Sensuuri

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, puhutaanpa sensuuri. Tiedät, että olet laskeutunut luotettavalle palveluntarjoajalle, kun VPN toimii maassa, joka yrittää estää sitä. Tutkimuksen aikana tarkastelimme lisäominaisuudet ja asetukset ylimääräiseksi hämärtämiseksi. Yleisluettelomme parhaat VPN-palvelut ovat osoittautuneet sensuuri-raskaat alueet kuten Kiina, Iran, ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

Monilla muilla tekijöillä oli merkittävä vaikutus lopullisessa sijoituksessamme. Nämä sisältävät palvelimen verkon koko, salaus, turvaominaisuudet, helppokäyttöisyys, Ja tietenkin - hinta. Meillä ei ole kulunut kulua tutkittaessa kaikkia yksityiskohtia VPN-arvosteluihimme ja testeihimme.

Paras VPN-palvelu: Usein kysytyt kysymykset

Vapaa vs. maksettu VPN: ovat ilmaiset VPN: t turvassa?

Onko VPN-laki käytettävä?

Onko VPN: n käyttö turvallista??

Kuinka käytän VPN-verkkoa?

Paljonko VPN maksaa? Voinko saada hyvän halvan VPN: n?

Voinko käyttää Toria tai välityspalvelinta VPN: n sijasta?

Mikä on paras VPN-laite laitteelleni / ohjelmistolle / käyttöjärjestelmälle?

Vapaa vs. maksettu VPN: ovat ilmaiset VPN: t turvassa?

Voitaisiin väittää, että sinun ei tarvitse ostaa oikeuttasi online-yksityisyyteen. Vaikka olemme samaa mieltä tästä teoriassa, meidän on myös kohdattava todellisuus.

VPN-palveluntarjoajat tarjoavat palvelun vastineeksi jostakin. Ja kun jokin ei ole rahaa, se on yleensä paljon pahempaa. Ei ole olemassa niin todella ilmaista asiaa: mahdollisuudet ovat, jos et maksa tuotteesta, olet tuote.

Valitettavasti useimmissa ilmaisissa VPN-verkoissa on vakavia rajoituksia, ja ne aiheuttavat vakavia uhkia käyttäjien yksityisyydelle ja turvallisuudelle. Hitaasta nopeudesta ja kaistanleveyden rajoituksista häiritseviin mainoksiin ja jopa tietosi myyntiin on olemassa useita päteviä syitä ilmaisten VPN-verkkojen välttämiseksi.

Otetaan esimerkiksi Hola. Tämä ilmainen VPN-palvelu on käytännössä ylistetty välityspalvelin, joka käyttää vertaisverkkojen tiedostojen jakamista käyttäjien liikenteen ohjaamiseksi uudelleen. Kaistanleveyttä ei vain jaeta, vaan Hola kerää ja kirjaa melkein kaikki tiedot selausistunnostasi. Heidän "tietosuojakäytännössään" jopa täsmennetään se se jakaa tietosi kolmansille osapuolille, tytäryhtiöille ja kumppaneille.

Kaikki ilmaiset VPN: t eivät ole huonoja. Testasimme tiukasti kymmeniä ilmaisia ​​palveluita ja löysimme jonkin verran ilmaiset VPN: t, joita on turvallista käyttää. Mutta riittääkö se?

Kun katsot lisäarvo maksetut VPN: t tarjoavat, et todennäköisesti halua ilmaista palvelua. Se on yksinkertaista - jos haluat palveluntarjoajan takaa yksityisyytesi ja antaa sinulle tarvittavat palvelimet ja ominaisuudet, on parempi maksaa muutama dollari kuin päätyä pettymään ilmaiseen VPN: ään.

Muista, että voit vähentää maksetun VPN: n kokonaiskustannuksia huomattavasti hyödyntämällä alennustarjoukset ja kuponkikoodit. Tällä tavalla voit saada premium-palvelun taskuvaihtoon - win-win-tilanne!

Monet tärkeimmät VPN-palvelut tarjoavat myös ilmaisia ​​kokeiluversioita, jotta voit testata palveluaan ilmaiseksi. Useimmat tarjoavat myös rahat takaisin -takuita, joten sinulla voi olla riskitön testijakso varmistaaksesi, että olet tyytyväinen palveluun.

Onko VPN-laki käytettävä?

Koska VPN-verkkoja voidaan käyttää helpottamaan laitonta toimintaa, monet uskovat, että itse ohjelmisto on lain vastainen. Tämä ei ole totta.

VPN: n käyttö on laillista 95,9%: ssa maista. VPN: n käyttö on laitonta (tai kuuluu harmaalle alueelle):

 • Kiina
 • Irak
 • Iran
 • Venäjä
 • Valko-Venäjä
 • Turkki
 • Oman
 • UAE

VPN: n käyttö on yleinen käytäntö. Monet yritykset käyttävät niitä suojaamaan arkaluontoisia tietoja, vähentämään hakkeroinnin riskiä ja suorittamaan markkinatutkimuksia eri maissa.

VPN: n taakse piiloutuminen ja rikokset ovat laittomia. Mutta tämä ei ole ongelma itse VPN: ssä - varsinkin kun miljoonat käyttävät näitä palveluita turvallisuuden ja yksityisyyden suojaamiseksi.

Onko VPN: n käyttö turvallista??

VPN-verkkoja on turvallista käyttää useimmissa maissa. Kuitenkin vastuullasi on varmistaa, että noudatat sääntöjä ja et ole vaikeuksissa.

Voit kuitenkin ottaa riskin, jos:

 • Käytät ei-valtion sallimaa VPN: tä maassa, jossa hallitus valtuuttaa mitkä VPN: t ovat sallittuja
 • Torrentit tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia VPN: llä, joka pitää lokitiedostoja tai jolla ei ole tappikytkintä.

Kuinka käytän VPN-verkkoa?

Nykyään, VPN: n käyttö on yhtä helppoa kuin ohjelmiston lataaminen palveluntarjoajan verkkosivustolta ja asennat sen. Asennus vie yleensä vain muutaman minuutin.

Useimmat VPN-palvelut ovat käyttäjäystävällisiä, intuitiivisilla käyttöliittymillä ja selkeillä ohjeilla. Sinun tarvitsee vain valita suojattu palvelin luettelosta - tai anna VPN-sovelluksen valita optimaalinen sijainti jos siinä on pikaliitettävällä ominaisuus.

Jos sinulla ei ole kokemusta VPN-verkkoista, älä huoli! Se on paljon helpompaa kuin miltä kuulostaa - varsinkin jos tutustu yksityiskohtaiseen aloittelijan oppaaseemme.

Paljonko VPN maksaa? Voinko saada hyvän halvan VPN: n?

Onneksi premium-VPN-verkot eivät tule premium-hinnoilla. Vaikka kuukausittaiset tilaukset ovat kalliita, pitkäaikaiseen suunnitelmaan sijoittaminen tarkoittaa, että maksat todennäköisesti 3–7 dollaria kuukaudessa.

Itse asiassa voit itse saada korkealaatuista VPN-palvelua alle 3 dollaria / kuukausi!

On myös syytä huomata, että monet VPN-verkot tarjoavat ilmaisia ​​kokeiluversioita, joten voit testata, vastaako heidän palvelu turvallisuus- ja suoratoistotarpeitasi.

Useimmilla on myös rahat takaisin -takuiden palautussäännöt. Valitsemastasi palvelusta riippuen sinulla on 7 - 45 päivää peruuttaa palvelusi riskittömästi, jos et ole onnellinen.

Voit säästää myös tilauksessasi käyttämällä tarjouksia ja kuponkikoodeja.

Voinko käyttää Toria tai välityspalvelinta VPN: n sijasta?

Tor, välityspalvelimet ja VPN ovat kolme täysin erityyppistä ohjelmistoa, jotka toisinaan palvelevat samaa käyttöä. Katsotaanpa tarkemmin.

Tor (lyhenne jstk Sipulireititin) käyttää nimettömää verkkoa, joka pomppii yhteyden useiden vapaaehtoisten palvelimien kautta. Vaikka tämä prosessi tekee sinusta (ja tietosi) paljon vaikeampaa seurata, se hidastaa sinua. Tor on erittäin monimutkainen aihe, joten katso lisätietoja Torista, jos olet utelias lisätietoja ja vinkkejä.

Verrattuna VPN-verkkoihin Torilla on haittoja. Vaikka se on ilmainen käyttää, se tarjoaa heikomman salauksen ja hitaammat yhteydet. Paras siirto on käytä sekä Toria että VPN: ää yhdessä ja hyödynnä kaikki edut. Vakaa VPN poistaa Torin heikkoudet, kun taas Tor parantaa yksityisyyttäsi entisestään.

Se sanoi, kaikki VPN: t eivät ole yhteensopivia Torin kanssa. Jotta se toimisi, tarvitset VPN: n, kuten NordVPN, joka tarjoaa erikoistunut Tor VPN-palvelimille.

Välityspalvelut sinulla on yksi etu verrattuna VPN: iin: ne tarjoavat nopeita nopeuksia (ja piilota IP-osoitteesi). Heillä ei kuitenkaan ole muita suojausominaisuuksia, ne eivät salata tietojasi eivätkä edes tarjoa käyttöliittymää.

Nämä ominaisuudet tarkoittavat, että välityspalvelimet eivät ole turvallisia tai helppokäyttöisiä. Ne voivat kuitenkin parantaa yhteyden nopeuttasi, jos yksityisyys ei ole sinulle huolta.

Siellä on satoja valtakirjoja, joten on tärkeää valita oikea. Vielä parempi, sijoita nopeaan ja halpaan VPN-verkkoon ja hyötyä ylimääräisestä suojauksesta ja yksityisyydestä suurilla nopeuksilla.

Huomaa: Me vpnMentor tarjoaa a ilmainen välityspalvelin! Voit käyttää sitä vapaasti, jos sinulla on kiire eikä sinulla ole aikaa valita.

Mikä on paras VPN-laite laitteelleni / ohjelmistolle / käyttöjärjestelmälle?

Samalla VPN-palvelulla voi olla useita erilaisia ​​versioita sen mukaan, mihin alustalle se on suunniteltu. Esimerkiksi, vaikka VPN olisi virheetön Windowsissa, sen mobiilisovellus saattaa olla rikki ja epävakaa puhelimessa.

Todellisuudessa, ei ole VPN-palveluntarjoajaa, joka olisi yleisesti paras kaikille laitteille, ohjelmistoille tai käyttöjärjestelmille. Jotta voit tehdä oikean valinnan, sinun on tutkittava ja löydettävä parhaiten arvioidut VPN-verkot tarpeitasi varten.

Alla löydät säännöllisesti päivitettävät kaikkien tärkeimpien alustojen roundups:

 • Windows
 • mac
 • iOS, iPhone, iPad
 • Android
 • Kromi
 • Firefox
 • Safari
 • Apple TV
 • Älytelevisiot
 • Kodi
 • Palo-TV-tikku
 • PS4
 • reitittimet
 • Roku
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me