10 Aplikasi VPN Terbaik untuk Android | Diuji pada Januari 2020

Dengan begitu banyak aplikasi VPN palsu dan berbahaya untuk Android, tidak hairanlah kami menerima beratus-ratus e-mel dari pengguna setiap bulan melaporkan lagi VPN lain yang tidak benar.

A VPN yang boleh dipercayai adalah satu-satunya cara untuk melindungi telefon anda. Tetapi dengan 200 + VPN tersedia di Play Store, bagaimana anda tahu perkhidmatan mana yang selamat untuk digunakan? Dan apakah VPN percuma yang disenaraikan di Safe Play Store? (Petunjuk: tidak, kebanyakannya cerdik pada masa yang terbaik.)

Kami telah menguji lebih daripada 300 perkhidmatan untuk keselamatan, kelajuan, dan privasi untuk mencari VPN terbaik untuk telefon dan tablet Android. Cadangan teratas kami ialah NordVPN.

Pendek pada masa? Inilah ringkasan VPN terbaik untuk Android pada tahun 2020:

 1. NordVPN - VPN terbaik untuk Android adalah pantas, selamat dan hebat untuk streaming
 2. ExpressVPN - VPN terpantas untuk Android
 3. CyberGhost - VPN mesra pengguna yang bagus untuk pengguna VPN yang baru
 4. Surfshark - Sambungan peranti tanpa had menawarkan nilai terbaik untuk wang
 5. PrivateVPN - VPN mesra bajet terbaik untuk Android
 • VPN Mempunyai Jadual Perbandingan Pantas
 • Bagaimana Kami Diuji & Berbanding VPN ini

Cadangan VPN Android kami adalah selamat, mesra pengguna, dan cepat. Mereka akan memberikan anda akses tanpa had ke tapak streaming seperti Netflix, kelajuan pantas untuk penstriman dalam definisi tinggi, dan keselamatan yang berkuasa, walaupun pada wif-fi awam.

Kami juga memastikan bahawa setiap VPN mempunyai aplikasi Android yang khusus dan mudah digunakan yang berfungsi dengan lancar pada semua peranti Android dan versi, sehingga Android 5.0 Lollipop.

NordVPN Hack - Cuba Percuma untuk Sebulan!

Jika anda hanya memerlukan VPN untuk masa yang singkat atau untuk mengejar acara kegemaran anda, gunakan hack ini untuk mencuba NordVPN secara percumauntuk sebulan.

NordVPN menawarkan jaminan wang balik 30 hari, memberikan anda bulan penuh untuk menguji jika ia menawarkan semua yang anda cari. Kami menguji dasar pembayaran balik NordVPN, dan jika anda tidak gembira, mendapatkan kembali wang anda adalah cepat dan mudah.

VPN Android Terbaik 2020 - Ditinjau semula & Dibandingkan

1. NordVPN

VPN terbaik untuk Android adalah pantas, selamat dan hebat untuk streaming

10 Aplikasi VPN Terbaik untuk Android | Diuji pada Januari 2020

 • Antara muka Android yang mudah digunakan dengan satu klik ciri Sambung Cepat
 • Menyokong semua versi Android, termasuk Android TV
 • Bandwidth tanpa had dengan sehingga 6 sambungan serentak
 • NordVPN boleh menyahsekat: Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV
 • Menyokong torrenting: Ya
 • Bunuh suis untuk Android: Ya
 • Juga berfungsi dengan: Windows, macOS, iOS, Android TV, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala

Dengan harga harga mesra bajet dan penarafan pengguna 4.3 di Play Store, NordVPN adalah VPN terbaik untuk Android. Ia menawarkan keselamatan yang kuat termasuk penyulitan dua pilihan, penyekatan iklan, dan rangkaian pelayan global terbesar di pasaran VPN, merangkumi 5,400 + pelayan di 60+ negara.

Ciri-ciri hebatnya dibungkus dalam aplikasi yang mudah digunakan, yang boleh dimuat turun dari Play Store atau melalui APK yang selamat di laman web NordVPN. Setiap langganan termasuk 6 sambungan peranti serentak.

Pangkalan pelayannya yang besar dan kelajuan tinggi bermakna NordVPN juga hebat untuk streaming. Kami menguji NordVPN dengan Netflix, BBC iPlayer, dan perkhidmatan penstriman popular yang lain dan berpengalaman Strim HD dengan penimbalan sifar, selagi sambungan 3G anda berfungsi, VPN anda tidak akan melambatkan anda.

Pelayan dioptimumkan untuk streaming NordVPN boleh menyekat 400+ perkhidmatan penstriman geografi terhad. Ciri SmartPlaynya mengesan pelayan yang anda perlukan untuk membuka sekatan laman web dan menjadikan suis secara automatik. NordVPN juga menawarkan profil penghinaan khusus dengan pelayan P2P khusus, jadi anda boleh mengakses semua hiburan yang anda perlukan dari telefon anda.

Perkhidmatan ini berpangkalan di Panama, di luar kawasan 5/9 / 14-Eyes, jadi anda boleh memastikan aktiviti penyemakan imbas anda tetap peribadi.

NordVPN melindungi data anda dengan Penyulitan 256-bit dan a dasar log sifar. Apl Android menawarkan tawaran suis bunuh automatik, dan ciri Cyber ​​Secnya menyekat iklan, pelacak, dan perisian hasad.

Terima kasih kepada tetapan obfuscation yang canggih, NordVPN berfungsi di China dan kebanyakan negara yang menyensor atau menyekat VPN.

Jangan gunakan NordVPN jika:

Anda mahu membayar dengan PayPal. NordVPN tidak menawarkan sokongan PayPal penuh di semua negara. NordVPN menerima kad kredit, Apple dan Google Pay, mata wang kriptografi, Alipay, dan UnionPay.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau memerlukan bantuan, tawaran NordVPN 24/7 sokongan melalui live chat.

Ia juga menawarkan a Jaminan wang balik 30 hari jadi anda boleh mencuba perkhidmatannya tanpa risiko. Anda juga boleh menyemak kupon NordVPN aktif di halaman tawaran kami.

Lihat apa yang pelanggan katakan tentang NordVPN dalam ulasan ini.

2. ExpressVPN 

VPN terpantas untuk Android

10 Aplikasi VPN Terbaik untuk Android | Diuji pada Januari 2020

 • ExpressVPN boleh menyahsekat: Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer
 • Menyokong torrenting: Ya, pada semua pelayan
 • Bunuh suis untuk Android: Ya
 • Juga berfungsi dengan: macOS, Windows, iOS, Android TV, Linux, Chrome dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu

Menampilkan persediaan mudah melalui Play Store atau muat turun APK selamat, aplikasi mesra pengguna, dan kelajuan yang pantas, ExpressVPN adalah VPN terpantas yang kami uji pada Android. Ia beroperasi 3,000+ pelayan berkemampuan P2P berkelajuan tinggi di 94 negara, dan merupakan pilihan yang tepat untuk streaming dan torrenting pada semua versi Android.

ExpressVPN berpusat di British Virgin Islands. Ia menggunakan ciri keselamatan OpenVPN dan gred tentera, termasuk Penyulitan 256-bit, dasar sifar log, dan automatik bunuh suis. Ia juga menawarkan Perlindungan kebocoran DNS dan membahagi terowong. Data yang dihantar ke telefon Android anda tetap selamat, walaupun anda disambungkan ke wi-fi awam.

Sokongan pelanggan ExpressVPN tersedia 24/7 melalui sembang langsung.

Kami menguji ExpressVPN dan mendapati ia menawarkan yang boleh dipercayai, akses berkelajuan tinggi ke perkhidmatan penstriman yang paling popular, termasuk Netflix AS. Kami dapat menggunakan teknologi MediaStreamer untuk mengalirkan pada peranti yang tidak menyokong sambungan VPN, termasuk konsol permainan dan TV pintar.

Ia unik Teknologi TrustedServer memastikan semua pelayannya menjalankan perisian yang selamat dan terkini. Pelayannya berjalan sepenuhnya pada RAM, yang memerlukan kuasa untuk menyimpan data. Ini bermakna bahawa semua maklumat di pelayan dipadamkan setiap kali ia disambung semula, jadi ia tidak boleh menyimpan apa-apa log pengguna.

Jangan gunakan ExpressVPN jika:

Anda sedang mencari VPN bajet. ExpressVPN berbangga dengan ciri-ciri premiumnya, tetapi itu bermakna ia lebih mahal daripada VPN atas yang lain (walaupun diskaun tersembunyi menjadikannya harga yang sama kepada orang lain).

ExpressVPN menawarkan a Jaminan wang balik 30 hari jadi anda boleh mencuba tanpa risiko sehingga lima peranti. Cari tawaran ExpressVPN semasa pada halaman kupon kami - anda kini boleh mendapatkan 15 bulan untuk harga 12.

Lihat pendapat pengguna ExpressVPN dalam ulasan ini.

3. CyberGhost

VPN mesra pengguna yang hebat untuk pemula VPN

10 Aplikasi VPN Terbaik untuk Android | Diuji pada Januari 2020

 • CyberGhost boleh menyahsekat: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain
 • Menyokong torrenting: Ya; profil dan pelayan berdedikasi
 • Bunuh suis untuk Android: Ya
 • Juga berfungsi dengan: macOS, Windows, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome

CyberGhost beroperasi 6,000+ pelayan kelajuan tinggi di seluruh 90+ negara. Langganan anda akan meliputi 7 sambungan serentak.

Kami dapat menggunakannya profil penstriman terbina dalam untuk menyahsekat perkhidmatan streaming Netflix, Hulu, dan paling popular. Ia juga mempunyai profil penghinaan yang berdedikasi dengan pautan

CyberGhost's aplikasi intuitif dan pemasangan satu klik menjadikannya pilihan yang tepat untuk pemula VPN. Sangat mudah untuk memuat turun dari Play Store dan mempunyai ulasan pengguna yang hebat.

Ia menawarkan Penyulitan 256-bit dan a suis bunuh automatik dengan semua aplikasinya. CyberGhost tidak log aktiviti anda, sama ada. Anda boleh menetapkan aplikasi untuk disambungkan sebaik sahaja anda menghidupkan peranti anda supaya anda sentiasa dilindungi.

Jangan gunakan CyberGhost jika:

Anda memerlukan VPN yang berfungsi di China.

Sokongan pelanggan boleh didapati 24/7 melalui sembang langsung. CyberGhost menawarkan a Percubaan percuma 24 jam dan murah hati Jaminan wang balik 45 hari (atau 14 hari untuk rancangan satu bulan). Anda boleh mencari tawaran CyberGhost semasa pada halaman kupon kami.

Lihat apa yang pengguna katakan tentang CyberGhost dalam ulasan ini.

4. Surfshark

Sambungan serentak yang tidak terhad menjadikannya nilai yang besar untuk isi rumah besar dan pejabat rumah

10 Aplikasi VPN Terbaik untuk Android | Diuji pada Januari 2020

 • Surfshark boleh menyahsekat: Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dan lain-lain
 • Menyokong torrenting: Ya
 • Bunuh suis untuk Android: Ya
 • Juga berfungsi dengan: macOS, Windows, iOS, FireTV, Linux, Chrome, dan Firefox

Dengan 800 pelayan di seluruh 50 negara, Rangkaian Surfshark lebih kecil daripada VPN atas yang lain. Tetapi ini tidak memperlahankannya. Semasa ujian kami, kami dapat menyekat dan menyalurkan perkhidmatan popular seperti Netflix US, HBO GO, dan BBC iPlayer dalam definisi tinggi.

Surfshark menawarkan sambungan peranti serentak tanpa had jadi anda boleh melindungi semua peranti anda dengan hanya satu akaun.

Aplikasi ini mempunyai ciri khas Suis pembunuh asli Android sebagai tambahan kepada suis bunuh standardnya. Ini berfungsi dengan fungsi Whitelister dan membolehkan anda memilih apa yang dilindungi lalu lintas, sehingga anda dapat multitask dengan aman bahkan di wi-fi umum. Anda juga boleh memilih untuk menggunakan paket data yang lebih kecil untuk menyimpan data mudah alih.

Surfshark beribu pejabat di Kepulauan British Virgin, jauh di luar jangkauan persekutuan 5/9/14-Eyes. Ia menggunakan Penyulitan 256-bit dan menyimpan a log kosong dasar.

Surfshark menawarkan tetapan obfuscation kuat untuk memintas penapisan dan pengharaman VPN, jadi anda boleh tetap selamat sepenuhnya apabila anda melakukan perjalanan. Mod Penyamaran menutup sambungan VPN anda, MultiHop menghantar sambungan anda melalui berbilang pelayan, dan Mod NoBorders membolehkan penggunaan VPN dalam kawasan terhad.

Jangan gunakan Surfshark jika:

Anda memerlukan sokongan e-mel. Surfshark kadang-kadang mengambil masa untuk menjawab tiket e-mel.

Walau bagaimanapun, jika anda menghadapi masalah, anda boleh menghubungi sokongan pelanggan 24/7 melalui sembang langsung. Anda boleh menguji Surfshark tanpa risiko dengannya Jaminan wang balik 30 hari.

Ketahui lebih lanjut dari ulasan pelanggan Surfshark.

5. PrivateVPN

VPN mesra bajet terbaik untuk Android

10 Aplikasi VPN Terbaik untuk Android | Diuji pada Januari 2020

 • PrivateVPN boleh menyahsekat: Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer
 • Menyokong torrenting: Ya
 • Bunuh suis untuk Android: Tidak
 • Juga berfungsi dengan: Windows, macOS, dan iOS

PrivateVPN adalah a perkhidmatan mesra bajet dengan keselamatan tinggi, penarafan 4.2 bintang di Google Play Store, pemasangan mudah, dan banyak ciri premium untuk pengguna Android.

Ia menggunakan Penyulitan 256-bit dan tawaran Perlindungan kebocoran IPv6 dan DNS. Walaupun VPN yang berpangkalan di Sweden ini berada di bidang kuasa 14-Mata, ia tidak menyimpan sebarang log. Ini bermakna ia tidak mempunyai sebarang data pengguna untuk diserahkan, walaupun ia diminta.

PrivateVPN beroperasi 150 pelayan di 59 negara. Semasa ujian kami, kami dapat aliran Netflix AS, Hulu, HBO GO, dan BBC iPlayer menggunakan pelayan yang dioptimumkan oleh Netflix.

Jangan gunakan PrivateVPN jika:

Anda memerlukan perkhidmatan 24/7 sokongan pelanggan

Anda boleh menghubungi sokongan pelanggan melalui live chat semasa waktu perniagaan. Apabila pasukan itu diluar pejabat, anda perlu buka tiket sokongan melalui e-mel sebaliknya.

PrivateVPN menawarkan bebas risiko Jaminan wang balik 30 hari. Anda juga boleh menghubungi khidmat pelanggan minta percubaan 7 hari percuma sebelum mendaftar.

Semak ulasan pelanggan PribadiVPN untuk mengetahui lebih lanjut.

6. VyprVPN

10 Aplikasi VPN Terbaik untuk Android | Diuji pada Januari 2020

 • VyprVPN boleh menyahsekat: Netflix dan BBC iPlayer Hulu dan Amazon Prime Video, dan lain-lain
 • Menyokong torrenting: Ya
 • Bunuh suis untuk Android: Ya
 • Juga berfungsi dengan: Windows, MacOS, iOS, Linux, QNAP, Blackberry, Smart TV, Anonabox, Tomato, DD-WRT, OpenWRT, dan router ASUSWRT, Boxee, Synology NAS, Blackberry

VyprVPN untuk Android menawarkan semua ciri keselamatan yang anda perlukan dari VPN, dibungkus ke aplikasi mesra pengguna. Ia mempunyai Penyulitan 256-bit, tiada log, Perlindungan kebocoran DNS, dan automatik bunuh suis.

Teknologi Chameleon proprietari merancangkan metadata OpenVPN untuk menjadikannya kelihatan seperti lalu lintas biasa di bawah pemeriksaan paket yang mendalam. Ini membolehkan pengguna di negara-negara yang menyekat seperti China dan Rusia untuk menggunakan VyprVPN tanpa pengesanan.

Ini juga membantu VyprVPN untuk memotong geo-sekatan dan blok VPN. Semasa ujian, kami dapat aliran Netflix AS, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer, dan kebanyakan perkhidmatan penstriman teratas lainnya.

Jangan gunakan VyprVPN jika:

Anda memerlukan VPN dengan sokongan 24/7 live chat.

Tiada sembang langsung, jadi anda perlu menjangkau sokongan pelanggan melalui e-mel atau dengan menyiarkan di forum. Setiap langganan baru termasuk jaminan wang balik 30 hari.

Semak ulasan pelanggan VyprVPN di sini.

7. IPVanish

10 Aplikasi VPN Terbaik untuk Android | Diuji pada Januari 2020

 • IPVanish boleh menyekat: Netflix, BBC iPlayer
 • Menyokong torrenting: Tidak, torrenting dilarang oleh syarat perkhidmatan
 • Bunuh suis untuk Android: Tidak
 • Juga berfungsi: Windows, macOS, Linux, iOS, Telefon Windows, Penghala, Chromebook, Amazon Fire TV

Dengan lebih daripada satu juta muat turun setakat ini, IPVanish popular dengan pengguna Android. Ia mengendalikan rangkaian berkelajuan tinggi 1,300+ pelayan di 75+ negara.

Ia menggunakan gred tentera Penyulitan 256-bit untuk melindungi data anda. Ia juga mengekalkan strikt no-logs policy, dan menawarkan perlindungan kebocoran IPv6. Walau bagaimanapun, tidak ada suis membunuh secara automatik dalam apl Android, jadi anda perlu memantau status sambungan anda untuk mengelakkan kebocoran data.

Aplikasi Android adalah mudah untuk digunakan. Ciri Imbang Beban APInya akan secara automatik mencadangkan pelayan terpantas untuk sambungan anda berdasarkan ping dan lokasi anda.

Jangan gunakan IPVanish jika:

Anda sedang mencari VPN dengan suis bunuh automatik.

Sokongan pelanggan boleh didapati 24/7 melalui sembang langsung. Walaupun tiada percubaan percuma, IPVanish menawarkan a Jaminan wang balik 7 hari untuk anda cuba perkhidmatannya.

Ketahui apa yang pelanggan katakan tentang IPVanish di sini.

8. SaferVPN

10 Aplikasi VPN Terbaik untuk Android | Diuji pada Januari 2020

 • SaferVPN boleh menyahsekat: Netflix, Sling TV, Kodi, Amazon Prime Video, YouTube, ESPN, ABC, NBC, HBO Sekarang, Showtime, Sky, BBC iPlayer, DAZN, Zattoo, ZDF, NRK, SVT Play, Vimeo
 • Menyokong torrenting: Ya
 • Bunuh suis untuk Android: Tidak
 • Juga berfungsi: Windows, MacOS, iOS, Chrome, Firefox, router

SaferVPN menawarkan aplikasi yang mesra pengguna dan mudah dipasang dan mempunyai rating 4.7 bintang di Play Store. Ia beroperasi 700+ pelayan di 34 negara. Semasa ujian kami, kami mendapati pelayan yang dioptimumkan untuk streaming boleh membuka kunci Netflix, Amazon Prime Video, HBO NOW, BBC iPlayer, dan perkhidmatan penstriman popular yang lain.

SaferVPN menyimpan a dasar tidak ketat dan melindungi data anda dengan Penyulitan 256-bit. Ciri apl Android satu klik bersambung, dan yang Keselamatan Wi-Fi automatik ciri akan menyambungkan peranti anda ke pelayan terbaik sebaik sahaja anda menyambung ke rangkaian wi-fi awam.

Jangan gunakan SaferVPN jika:

Anda sedang mencari VPN dengan iklan terbina dalam dan penghalang malware

Sokongan pelanggan boleh didapati 24/7 melalui sembang langsung. Anda boleh mencuba SaferVPN dengannya Percubaan percuma 24 jam. Semua langganan baru berhak kepada a Jaminan wang balik 30 hari jadi anda boleh mencubanya tanpa bimbang.

Anda boleh melihat apa yang dikatakan pengguna lain mengenai SaferVPN di sini.

9. Akses Internet Persendirian

10 Aplikasi VPN Terbaik untuk Android | Diuji pada Januari 2020

 • Akses Internet peribadi boleh membuka sekatan: Netflix AS dan UK
 • Menyokong torrenting: Ya
 • Bunuh suis untuk Android: Ya
 • Juga berfungsi: Windows, MacOS, iOS, Linux

Dengan lebih daripada 1 juta muat turun, PIA adalah pilihan popular untuk Android. Ia melindungi peranti anda dengan Penyulitan 256-bit dan a suis bunuh automatik. Ia menyimpan ketat dasar tidak log dan menjejaki kemas kini pengguna khusus Android di Play Store.

Sila ambil perhatian bahawa aplikasi menggunakan penyulitan 128-bit secara lalai, jadi anda perlu memilih penyulitan yang lebih tinggi dalam antara muka tetapan.

Ciri MACE PIA merangkumi iklan, pelacak, dan penghalang malware.

Ia Pelayan kelajuan tinggi 2,500+ dapat membuka kunci Netflix dari mana saja di dunia. Malangnya, kami tidak dapat menyahpasang Hulu, BBC iPlayer, atau HBO GO semasa ujian kami.

Jangan gunakan jika:

Anda mahu menstrim Hulu, HBO GO, atau BBC iPlayer

Anda boleh menghubungi sokongan pelanggan oleh mengemukakan tiket sokongan melalui laman web. PIA menawarkan a Jaminan wang balik 7 hari pada semua rancangannya.

Klik di sini untuk membaca ulasan bermaklumat dari pelanggan PIA.

10. ProtonVPN

10 Aplikasi VPN Terbaik untuk Android | Diuji pada Januari 2020

 • ProtonVPN boleh menyahsekat: Netflix, Hulu, Amazon Prime Video (versi berbayar sahaja)
 • Menyokong torrenting: Ya
 • Bunuh suis untuk Android: Tidak
 • Juga berfungsi dengan: Windows, MacOS, iOS, Linux

ProtonVPN menawarkan salah satu pelan VPN yang boleh dipercayai untuk Android. Dengan 1 juta + muat turun dan penarafan 4 bintang yang tinggi, pengguna dengan jelas gembira dengan perkhidmatan ini.

Pelan percuma adalah a versi terhad pelan premiumnya, dengan akses kepada tiga pelayan pada satu peranti. Sebaik sahaja anda bersedia menaik taraf ke pelan premiumnya, anda akan mempunyai akses kepada 430+ pelayan di 33 negara pada sehingga 10 peranti.

Menggunakan ProtonVPN Penyulitan 256-bit, OpenVPN dan IKEv2. Ia tidak menyimpan log, jadi anda terjamin selamat, penyemakan imbas peribadi. Ia Pelayan SecureCore arsitek mengarahkan lalu lintas anda melalui pelbagai pelayan sebelum ia meninggalkan rangkaian.

Jangan gunakan jika:

Saiz rangkaian adalah keutamaan anda. Rangkaian ProtonVPN 400+ pelayan lebih kecil daripada yang lain dalam senarai kami.

Anda boleh menghubungi sokongan ProtonVPN oleh mengemukakan tiket dari halaman pusat bantuan.

Semua akaun premium datang dengan Jaminan wang balik 30 hari.

Walau bagaimanapun, ProtonVPN mengendalikan wang balik menjamin sedikit berbeza. Daripada menerima jumlah pembelian penuh, anda akan menerima bayaran balik prorata untuk apa-apa masa yang tidak digunakan pada langganan anda.

Baca ulasan pelanggan kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ProtonVPN.

VPN Mempunyai Jadual Perbandingan Pantas

VPN Pulangan wang Jaminan Sambungan serentak Menyokong P2P
NordVPN 30 hari 6 Ya, pada pelayan berdedikasi
ExpressVPN 30 hari 5 Ya
CyberGhost 45 hari 7 Ya, pada pelayan berdedikasi
Surfshark 30 hari Tidak terhad Ya
PrivateVPN 30 hari 6 Ya
VyprVPN 7 hari 5 Ya
IPVanish 7 hari 10 Tidak
SaferVPN 30 hari 5 Ya, pada pelayan berdedikasi
PIA 7 hari 10 Ya
ProtonVPN 30 hari, prorated 10 Ya

Bagaimana Kami Kedudukan & Berbanding VPN ini

Setiap VPN dalam senarai ini telah memenuhi kriteria yang ketat kami untuk kelajuan, keselamatan, aliran, sokongan pelanggan, kemudahan penggunaan, dan harga.

Berikut adalah beberapa ciri utama yang kita cari apabila membuat pilihan kami:

Keselamatan yang kuat

Semua VPN dalam senarai ini menawarkan keselamatan ketenteraan untuk melindungi maklumat peribadi anda dari penggodam, pelacak, dan mata-mata.

Kami hanya memilih perkhidmatan yang ditawarkan Penyulitan 256-bit dan dasar tidak ketat. Kami memberi keutamaan kepada VPN dengan suis membunuh secara automatik, perlindungan kebocoran DNS dan protokol keselamatan tinggi yang lain.

Kebolehgunaan

VPN kami memilih semua tawaran aplikasi yang mesra pengguna, ringan untuk Android. Kami melihat aplikasi yang direka dengan baik yang mudah digunakan dan tidak akan membazirkan data atau RAM.

Dalam kata lain, VPN ini tidak akan memperlahankan peranti anda.

Kelajuan Tinggi

Apabila anda dalam perjalanan dengan tablet atau telefon anda, kelajuan adalah segalanya.

Anda tidak mahu menunggu jam untuk lampiran e-mel untuk dimuat naik, atau untuk Spotify memuatkan lagu, jadi adalah penting untuk memilih VPN dengan kelajuan sambungan yang tinggi.

Ia 's normal untuk sambungan anda untuk melambatkan sedikit apabila anda menggunakan VPN kerana data anda perlu pergi lebih jauh ke pelayan VPN, dan kerana ia memerlukan masa tambahan untuk menyulitkan dan mendekripsi data anda. Walau bagaimanapun, ini sepatutnya tidak ketara dengan VPN premium.

VPN di senarai kami secara konsisten cukup cepat untuk melayari, menstrim dan menghantar fail dengan mudah. Mereka juga menawarkan lebar jalur tanpa had.

Buka perkhidmatan Streaming

Perkhidmatan streaming seperti Netflix, BBC iPlayer, dan Hulu gunakan geoblocks untuk mengawal apa yang pengguna boleh menonton. Ini sering menyebabkan katalog terhad di negara-negara di luar Amerika Syarikat, atau tidak dapat mengakses perkhidmatan sama sekali.

VPN sembunyikan alamat IP anda untuk menjadikannya kelihatan seperti anda melayari dari lokasi lain. Anda boleh menggunakan VPN anda untuk memintas geoblocks dan menonton apa yang anda mahu, bila anda mahu, dari mana sahaja anda mahu.

Kami mencari VPN dengan rangkaian pelayan besar yang boleh menyahsekat pelbagai perkhidmatan penstriman.

Piawaian Privasi

VPN penting dalam perjuangan untuk privasi dalam talian. Di negara-negara seperti China, Rusia, dan Iran, penapisan internet adalah isu yang serius.

Warganegara dan pelancong di kawasan ini boleh gunakan VPN untuk memintas penapisan internet dan elakkan pengawasan langkah-langkah.

Kami mencari perkhidmatan yang boleh buka kunci laman web yang ditapis dan elakkan pengesanan di bawah pemeriksaan paket yang mendalam. Kami menyukai VPN yang menawarkan tetapan penggumpalan tambahan, SOCKS5, dan penyulitan berganda.

Soalan Lazim

Apakah VPN terbaik untuk tablet Android?
Adakah VPN percuma selamat?
Adakah VPN sahkan?
Bolehkah saya menggunakan VPN Android saya di PC saya??

Apakah VPN Terbaik untuk Tablet Android?

Semua VPN yang disenaraikan di atas berfungsi untuk tablet Android, jadi cadangan atas kami untuk tablet adalah NordVPN. Walau bagaimanapun, semua VPN teratas kami akan memastikan tablet anda selamat dari ancaman dalam talian, dan membantu anda mengakses semua aliran kegemaran anda pada kelajuan kilat cepat.

Adakah VPN Percuma Selamat?

Perniagaan perlu membuat keuntungan, dan syarikat VPN tidak berbeza. Sekiranya tidak ada pendapatan dari langganan berbayar, mereka perlu mencari cara lain untuk mendapatkan wang.

Sesetengah VPN percuma menjana pendapatan oleh menjual data pengguna kepada pihak ketiga, walaupun mereka telah menjanjikan keselamatan teratas. Beberapa telahpun dijumpai memasang malware dan pelacak pada peranti anda.

Terdapat beberapa VPN percuma yang selamat, walaupun. Ini adalah versi percuma perkhidmatan VPN premium terhad, seperti ProtonVPN. VPN percuma ini sangat menyekat kelajuan dan data anda, tetapi mereka boleh menjadi pilihan yang baik jika anda hanya memerlukan VPN selama beberapa hari.

Tetapi dengan begitu banyak penyedia premium yang menawarkan percubaan percuma dan jaminan wang balik, ada sebab yang sangat sedikit untuk risiko keselamatan anda dengan VPN percuma.

Adakah VPN Undang-undang?

Ia sah untuk menggunakan VPN di sekitar 95.9% dunia. Pengecualian utama adalah China, Iraq, Iran, Rusia, Belarus, Turki, Oman, dan Emiriah Arab Bersatu. Di negara-negara ini, penggunaan VPN adalah kawasan abu-abu undang-undang atau benar-benar menyalahi undang-undang.

Tetapi Jika anda seorang pelancong, anda tidak perlu risau. Tidak ada masalah dengan pelancong antarabangsa menggunakan VPN di negara-negara ini.

Tidak kira di mana anda tinggal, tanggungjawab anda untuk memastikan anda mematuhi undang-undang dan syarat perkhidmatan pembekal anda untuk mengelakkan masalah.

Bolehkah saya Menggunakan VPN Android saya di PC saya?

Ya! Semua cadangan VPN Android kami juga mempunyai aplikasi asli yang direka khas untuk komputer Windows dan MacOS, jadi anda boleh menjamin semua peranti anda dengan akaun yang sama. Tambahan pula, sambungan peranti serentak bermakna anda tidak perlu memilih - anda boleh melindungi semua peranti anda pada masa yang sama.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me