10 VPN Terbaik untuk iPhone | VPN iOS Diuji dan Disemak pada tahun 2020

Disana ada berpuluh-puluh aplikasi VPN biasa di App Store, dan mencari perkhidmatan yang boleh dipercayai, pantas, dan selamat untuk iPhone dan iPad anda adalah proses yang memakan masa. Saya telah menguji 65 aplikasi VPN pada XR iPhone saya, dan mendapati banyak daripada mereka perlahan, bocor lokasi saya, atau jam tangan telefon saya.

IOS menyediakan ciri keselamatan terbina dalam yang canggih untuk melindungi identiti, data dan lokasi anda. Tetapi ia tidak mempunyai ciri asas VPN, seperti memasangkan alamat IP anda untuk memintas geoblocks. Memasang VPN yang berkualiti dengan suite keselamatan iOS akan menyediakan perlindungan yang tidak dapat dipecahkan untuk peranti anda.

VPN untuk iPhone atau iPad anda perlu menawarkan lebih daripada sekadar asas untuk digunakan dengan baik. Semasa ujian saya, Saya dapati beberapa perkhidmatan yang menawarkan ciri tambahan untuk melindungi iPhone atau iPad anda.

Saya telah memilih setiap VPN pada senarai ini berdasarkan keupayaan aplikasinya, prestasi, dan ciri keselamatan. Saya menguji setiap daripada mereka untuk mengesahkan bahawa mereka selamat, cepat, dan tanpa nama. Awak boleh ketahui lebih lanjut mengenai proses ujian saya di sini.


Pendek pada masa? Berikut ialah ringkasan ringkas VPN atas saya untuk iPhone dan iPad: 

 1. ExpressVPN - VPN terpantas yang saya uji, dan ia menawarkan aplikasi iOS terbaik.
 2. NordVPN - selamat, boleh dipercayai, dan pilihan yang baik untuk streaming.
 3. CyberGhost - pilihan terbaik untuk pemula dan pengguna Apple Watch.
 4. Surfshark - Sambungan tanpa had menjadikannya nilai terbaik untuk wang.
 5. IPVanish - Mudah digunakan aplikasi iOS dan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang.
 • Ciri VPN: Jadual Perbandingan Pantas
 • Bagaimana saya Kedudukan & Menguji VPN ini

VPN berprestasi tinggi ini berfungsi dengan lancar, sama ada anda menggunakan iPhone terkini atau versi iOS yang lebih lama. Saya memberi keutamaan kepada perkhidmatan itu hapuskan perkhidmatan penstriman popular, seperti Netflix, dan juga yang ditawarkan iklan terbina dalam dan perlindungan perisian hasad.

ExpressVPN - Cuba Percuma untuk Sebulan!

Jika anda hanya memerlukan VPN untuk peranti iOS anda untuk masa yang singkat, ini sesuai untuk anda.

ExpressVPN menawarkan a Jaminan wang balik 30 hari. Ini bermakna sebulan penuh streaming, melayari, dan banyak lagi dengan kelajuan cepat kilat ExpressVPN. Kami telah menguji dasar pembayaran balik ExpressVPN, dan cepat dan mudah untuk mendapatkan wang anda kembali.

VPN Terbaik 2020 untuk iPhone dan iPad - Dikemaskini Januari

1. ExpressVPN

VPN terpantas untuk iPhone dan iPad 

10 VPN Terbaik untuk iPhone | VPN iOS Diuji dan Disemak pada tahun 2020

 • Antara muka IOS yang mudah digunakan dengan satu klik bersambung
 • Menyokong semua versi iOS, termasuk iOS 8.0 dan yang lebih baru
 • Bandwidth tanpa had dengan sehingga 5 sambungan serentak
 • Apple Pay diterima: Ya
 • Bunuh suis untuk iOS: Tidak
 • Menawarkan aplikasi iPad: Ya
 • ExpressVPN boleh menyahsekat: Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer
 • Menyokong torrenting: Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P

ExpressVPN's aplikasi iOS yang mesra pengguna meletakkannya di bahagian atas senarai saya. Sambungan satu klik menjadikannya mudah digunakan. Hanya log masuk dan klik sambung, dan aplikasi akan melakukan yang lain.

ExpressVPN beroperasi 3,000+ pelayan di 160 lokasi, dengan pelayan khusus untuk penstriman dan penyesalan. Semasa ujian saya, ExpressVPN adalah dapat membuka sekatan pada kebanyakan platform penstriman utama, termasuk Netflix.

Ia juga VPN terpantas yang saya uji. ExpressVPN menyediakan sambungan yang tidak terhad, kilat yang cepat sesuai untuk streaming dalam HD dan 4K tanpa buffering.

ExpressVPN berpangkalan di Kepulauan British Virgin, jadi pengguna mendapat manfaat daripada undang-undang pengekalan data yang mesra privasi di rantau ini. Aplikasi iOS melindungi data anda Penyulitan 256-bit, yang ketat dasar tidak log, dan Perlindungan kebocoran DNS / IPv6. Ia menggunakan protokol OpenVPN (UDP / TCP), IKEv2, dan IPSec.

ExpressVPN's teknologi TrustedServer yang inovatif memastikan bahawa semua pelayannya memuat perisian yang terkini. Pelayan ini berjalan pada RAM, yang memerlukan kuasa untuk menulis data. Ini bermakna itu setiap kali pelayan ExpressVPN disambung semula, ia dihapuskan sepenuhnya.

Awak boleh gunakan perisian MediaStreamer untuk mengalir pada peranti yang tidak menyokong VPN, seperti konsol permainan dan beberapa TV pintar. Malangnya, MediaStreamer tidak menyulitkan data anda semasa anda sedang streaming.

ExpressVPN menarik perhatian ramai terowong perpecahan ciri. Terowong perpecahan membolehkan anda mengawal perkhidmatan mana yang anda akses melalui VPN anda, dan yang anda akses melalui IP tempatan anda. Tetapi melainkan jika anda cuba mengakses peranti wayarles di rangkaian anda melalui IP anda, Terowong perpecahan tidak berguna untuk kebanyakan pengguna.

Jangan gunakan ExpressVPN jika:

Anda sedang mencari VPN dengan suis bunuh automatik. ExpressVPN menawarkan satu untuk Windows dan Android, tetapi tidak ada suis membunuh untuk iOS.

Anda boleh menghubungi ExpressVPN perkhidmatan pelanggan 24/7 melalui live chat.

Semua rancangannya datang dengan a Jaminan wang balik 30 hari jadi anda boleh mencubanya tanpa risiko.

Kajian ExpressVPN mendalam kami melihat dengan lebih dekat perkhidmatan terbaik ini, dan menyertakan komen dari pengguna lain.

2. NordVPN

VPN terbaik untuk penstriman 

10 VPN Terbaik untuk iPhone | VPN iOS Diuji dan Disemak pada tahun 2020

 • Menawarkan aplikasi iPad: Ya
 • Bunuh suis untuk iOS: Ya
 • NordVPN boleh menyahsekat: Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV
 • Menyokong torrenting: Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati

Perkhidmatan yang kaya dengan ciri NordVPN adalah nilai hebat untuk wang anda. Aplikasi iOS yang mudah digunakan adalah kedua hanya untuk ExpressVPN.

Ia mengendalikan rangkaian 5,400 + pelayan kelajuan tinggi di 60+ negara, dengan pelayan khusus untuk streaming dan sambungan P2P.

Ciri SmartPlay NordVPN boleh menyahsekat 150+ perkhidmatan streaming, termasuk Netflix AS. Ia mengesan pelayan yang anda perlukan untuk memintas geoblock dan membuat perubahan secara automatik. Yang terbaik antara semua, NordVPN cukup pantas untuk menstrim dalam HD dan 4K.

NordVPN berpangkalan di Panama, di luar 5/9/14-Eyes Alliance. Aplikasi iOS menawarkan Penyulitan 256-bit, automatik bunuh suis, serta a iklan terbina dalam dan penyekat malware. Ia tidak log apa-apa data, sama ada.

Tetapan obfuscasi lanjutan biarkan anda memintas penapisan tanpa dikesan, walaupun di lokasi yang sangat terhad seperti China. Ia juga serasi dengan Bawang melalui VPN untuk Tor.

NordVPN juga bersepadu dengan Pintasan, Aplikasi berdedikasi Apple Apple. Ini bermaksud awak boleh mengaktifkannya tanpa tangan dengan mengatakan, "Hey Siri, sambungkan ke NordVPN."

Jangan gunakan NordVPN jika:

Anda ingin membayar dengan PayPal (NordVPN hanya menerima PayPal di Brazil, Jepun, India, Korea Selatan, Jerman, Itali, dan Mexico).

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, pasukan perkhidmatan pelanggan NordVPN boleh didapati 24/7 melalui sembang langsung.

Anda boleh mencuba NordVPN tanpa risiko dengannya Jaminan wang balik 30 hari.

Lihat ulasan penuh NordVPN kami untuk membaca pendapat pengguna dan melihat bagaimana kedudukannya dalam ujian yang lebih terperinci kami.

3. CyberGhost

Satu pilihan yang baik untuk pemula dan pengguna Apple Watch

10 VPN Terbaik untuk iPhone | VPN iOS Diuji dan Disemak pada tahun 2020

 • Menawarkan aplikasi iPad: Ya
 • Bunuh suis untuk iOS: Ya
 • CyberGhost boleh menyahsekat: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain. Anda juga mendapat profil streaming khusus.
 • Menyokong torrenting: Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna

Menawarkan mesra pengguna CyberGhost aplikasi iOS yang kuat tetapi mudah. Ia direka bentuk dengan baik dan mudah untuk digunakan dan digunakan. Terdapat juga aplikasi khusus untuk Apple Watch.

Aplikasi ini bersedia untuk bersambung sebaik sahaja anda log masuk. Satu satu klik Ciri Lokasi Terbaik secara automatik menghubungkan anda ke pelayan terpantas berdasarkan lokasi anda.

Rangkaiannya termasuk 6,000+ pelayan kelajuan tinggi di 90+ ​​negara, termasuk pelayan yang dioptimumkan untuk streaming dan P2P. Semasa ujian saya, saya dapat mengakses perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix dan HBO GO.

CyberGhost menawarkan unbreakable Penyulitan 256-bit, yang ketat dasar tidak log, dan asuis membunuh utomat. Terdapat juga a pembekal iklan terbina dalam.

Jangan gunakan CyberGhost jika:

Anda memerlukan VPN yang berfungsi di China. Jika anda memerlukan VPN untuk China, rakan sekerja saya telah menulis panduan untuk Perkhidmatan VPN yang masih berfungsi di sana.

Anda boleh menghubungi sokongan pelanggan 24/7 melalui sembang langsung. Atau, gunakan CyberGhost's Jaminan wang balik 45 hari untuk mengujinya untuk diri sendiri.

Penilaian CyberGhost terperinci kami termasuk ulasan yang ditulis oleh pelanggan lain.

4. Surfshark

Nilai terbaik untuk wang 

peranti surfshark

 • Menawarkan aplikasi iPad: Ya
 • Bunuh suis untuk iOS: Ya
 • Surfshark boleh menyahsekat: Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dan lain-lain
 • Menyokong torrenting: Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P

Surfshark dengan cepat membina reputasi sebagai salah satu perkhidmatan VPN yang terbaik dan akan datang. Rangkaiannya yang semakin berkembang termasuk 800+ pelayan di 50+ negara.

Ia menawarkan sambungan serentak tanpa had, yang bermaksud anda boleh melindungi semua peranti anda dengan hanya satu akaun.

Aplikasi iOS menyokong sambungan P2P dan boleh akses perkhidmatan streaming popular seperti Netflix dan BBC iPlayer. Ia juga direka untuk meminimumkan penggunaan bateri, jadi anda boleh terus berhubung tanpa menguras bateri anda.

Surfshark terletak di Kepulauan British Virgin, di luar Perikatan 5/9/14-Eyes. Aplikasi iOS menggunakan Penyulitan 256-bit, automatik bunuh suis, dan Perlindungan kebocoran DNS untuk melindungi data anda. Ia tidak log apa-apa aktiviti anda, sama ada.

Suite keselamatan terbina dalamnya, CleanWeb, menyekat iklan, pelacak, perisian hasad dan percubaan phishing.

Surfshark's Mod NoBorders menjadikannya mudah untuk memintas penapisan dan mengakses aplikasi iOS kegemaran anda, tidak kira di mana anda berada.

The Mod penyamaran membantu anda menyembunyikan penggunaan VPN anda dari ISP anda, jadi tiada siapa yang perlu tahu anda menyelinap firewall lepas dan sekatan geo.

Jangan gunakan Surfshark jika:

Anda mahu memasang VPN pada penghala anda menggunakan mod passthrough.

Surfshark menawarkan a Jaminan wang balik 30 hari jadi anda boleh mencubanya tanpa risiko. Terdapat juga a Percubaan percuma 7 hari untuk pengguna iOS.

Baca ulasan terperinci kami untuk melihat pendapat pengguna sebenar tentang Surfshark.

5. IPVanish

10 VPN Terbaik untuk iPhone | VPN iOS Diuji dan Disemak pada tahun 2020

 • Menawarkan aplikasi iPad: Ya
 • Bunuh suis untuk iOS: Tidak
 • IPVanish boleh menyahsekat: Netflix, BBC iPlayer
 • Menyokong torrenting: Ya

Pembekal berasaskan AS beroperasi a rangkaian berkelajuan tinggi 1,300+ pelayan di 75 lokasi.

Aplikasi iOS yang kuat adalah mudah digunakan dan ditawarkan Sokongan sentuhan 3D dan perlindungan wi-fi automatik. Ia juga mencadangkan pelayan terpantas berdasarkan lokasi anda apabila anda log masuk.

Semasa ujian saya, Saya dapat mengakses Netflix AS, Hotstar India, SlingTV, dan beberapa perkhidmatan penstriman popular yang lain.

IPVanish mempunyai a dasar pembalakan sifar dan menawarkan pilihan protokol termasuk IKEv2 dan IPSec. Ia juga menawarkan Perlindungan kebocoran DNS / IPv6, penggelapan, dan a suis bunuh automatik.

Jangan gunakan IPV jika:

Anda sedang mencari perkhidmatan yang berpusat di luar bidang kuasa 5/9/14-Eyes.

Sokongan pelanggan boleh didapati 24/7 melalui laman web.

IPVanish menawarkan a Jaminan wang balik 7 hari pada semua perkhidmatannya.

Baca ulasan terperinci kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai IPVanish, termasuk ulasan pelanggan yang sebenar.

6. PrivateVPN

10 VPN Terbaik untuk iPhone | VPN iOS Diuji dan Disemak pada tahun 2020

 • Menawarkan aplikasi iPad: Ya
 • Bunuh suis untuk iOS: Tidak
 • PrivateVPN boleh menyahsekat: Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer
 • Menyokong torrenting: Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P; senarai pelayan yang dioptimumkan P2P yang ada melalui aplikasinya

PrivateVPN adalah a pilihan mesra bajet dengan ciri keselamatan mewah. Apl iOSnya adalah mudah untuk dikonfigurasi dan digunakan. Anda boleh menyambung ke pelayan dengan hanya satu klik.

Rangkaian lebih kecil daripada yang lain dalam senarai ini, dengan 150+ pelayan di 60 lokasi, tetapi ini tidak menjejaskan prestasi keseluruhannya. PrivateVPN adalah pantas, dan pelayan yang dioptimumkan untuk streaming boleh mengakses Netflix dan perkhidmatan penstriman popular yang lain.

PrivateVPN menawarkan Penyulitan 256-bit, OpenVPN, dan Perlindungan kebocoran DNS / IPv6.

Terima kasih kepada mod Stealthnya, PrivateVPN adalah cukup kuat untuk memintas blok VPN sukar dan pemeriksaan paket yang mendalam.

Jangan gunakan PrivateVPN jika:

Anda memerlukan VPN dengan suis bunuh automatik.

PrivateVPN's Jaminan wang balik 30 hari menjadikannya mudah untuk mencuba perkhidmatan tanpa risiko.

Anda boleh membaca ulasan pengguna dan melihat bagaimana PrivateVPN dilakukan semasa ujian mendalam kami dalam kajian kami.

7. Akses Internet Persendirian (PIA)

10 VPN Terbaik untuk iPhone | VPN iOS Diuji dan Disemak pada tahun 2020

 • Menawarkan aplikasi iPad: Ya
 • Bunuh suis untuk iOS: Tidak
 • PIA boleh menyahsekat: Netflix
 • Menyokong torrenting: Ya

Akses Internet Persendirian (PIA) mengendalikan rangkaian 3,300 pelayan di 30 negara. Ia menyediakan sambungan cepat, dan apl iOSnya mudah digunakan.

Ia menawarkan Penyulitan 256-bit dan a dasar tidak ketat, tetapi ada tiada suis bunuh untuk iOS. Aplikasi ini termasuk a iklan, pelacak, dan penghalang malware, tetapi ia hanya berfungsi jika anda menggunakan Safari untuk melayari.

Semasa ujian saya, saya dapat mengakses Netflix AS dan perkhidmatan penstriman utama lain dengan PIA.

Jangan gunakan Akses Internet Peribadi jika:

Anda mempunyai peranti lama yang tidak menyokong versi iOS terkini. PIA hanya serasi dengan iOS 10.0 atau lebih baru

Awak boleh menjangkau pasukan perkhidmatan pelanggan PIA 24/7 melalui laman web.

Ia menawarkan jaminan wang balik 7 hari jadi anda boleh menguji ia pada peranti iOS anda.

Kami mendalam melihat Akses Internet Persendirian juga termasuk ulasan pelanggan yang sebenar.

8. TunnelBear

peranti terowong

 • Menawarkan aplikasi iPad: Ya
 • Bunuh suis untuk iOS: Tidak
 • TunnelBear boleh menyahsekat: Tidak menjamin keserasian dengan perkhidmatan penstriman
 • Menyokong torrenting: Ya

TunnelBear adalah pilihan yang kuat untuk melindungi peranti iOS anda. Ia menawarkan ciri keselamatan gred tentera, dan mengendalikan rangkaian besar 4,000+ pelayan di 55+ negara.

Aplikasi iOS yang berdedikasi menawarkan ciri mesra pengguna seperti satu ketik sambungkan, menyambung auto, dan juga Sokongan sentuhan 3D. Reka bentuk minimalis TunnelBear juga sesuai dengan estetika Apple.

Jangan gunakan TunnelBear jika:

 • Anda sedang mencari VPN untuk menyahsekat Netflix.
 • Anda mempunyai peranti yang lebih lama yang tidak menyokong versi iOS terkini. TunnelBear hanya serasi dengan iOS 10.0 atau lebih baru.

Di samping langganan premiumnya, tawaran TunnelBear akaun percuma terhad dengan 500 MB data sebulan. Ini tidak mencukupi data untuk aliran atau torrent, tetapi sudah cukup untuk menguji TunnelBear.

Semua langganan premium datang dengan a Jaminan wang balik 30 hari.

Kajian TunnelBear kami yang mendalam termasuk pendapat daripada pelanggan lain.

9. VyprVPN

10 VPN Terbaik untuk iPhone | VPN iOS Diuji dan Disemak pada tahun 2020

 • Menawarkan aplikasi iPad: Ya
 • Bunuh suis untuk iOS: Tidak
 • VyprVPN boleh menyahsekat: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, dan Amazon Prime Video
 • Menyokong torrenting: Ya, aktiviti P2P disokong

VyprVPN mempunyai a aplikasi berdedikasi untuk semua peranti iOS anda, dan ia sangat mudah digunakan. Anda akan mempunyai jalur lebar yang tidak terhad dan data untuk melayari dan streaming yang tidak terbatas.

Ia menawarkan lebih 700 pelayan di 70 lokasi, masing-masing dengan sambungan cepat dipercayai. Anda boleh menguji sebarang pelayan untuk memastikan anda bersambung dengan yang paling cepat yang tersedia, dan dengan mudah beralih kepada yang lain jika anda perlu.

Untuk iPad anda, VyprVPN mempunyai peta interaktif yang unik jadi anda boleh dengan mudah menyemak imbas pelayan dan menilai kependaman.

Tawaran VyprVPN penyulitan gred tentera, jadi anda selamat di mana sahaja anda berada, walaupun di rangkaian awam. Ia juga mempunyai a Ciri bunian yang memintas penapisan digital, dan perlindungan DNS untuk mengelakkan sebarang kebocoran IP.

Ada bunuh suis, tetapi ini hanya untuk Mac dan bukan peranti iOS yang lain.

Jangan gunakan VyprVPN jika:

Anda memerlukan VPN yang menawarkan bunuh suis.

Baca apa yang dikatakan pengguna sebenar dalam kajian VyprVPN penuh kami!

10. SaferVPN

10 VPN Terbaik untuk iPhone | VPN iOS Diuji dan Disemak pada tahun 2020

 • Menawarkan aplikasi iPad: Ya
 • Bunuh suis untuk iOS: Ya
 • SaferVPN boleh menyahsekat: Netflix, HBO, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer
 • Menyokong torrenting: Ya (tetapi menyimpan beberapa log koleksi, yang tidak sesuai untuk mengerikan)

SaferVPN beroperasi lebih 700 pelayan di 34 negara. Ia berfungsi dengan baik dalam ujian kelajuan dan boleh mengakses platform penstriman yang popular seperti HBO dan BBC iPlayer.

The Aplikasi iOS adalah mesra pengguna dan termasuk suis bunuh automatik. Ia juga secara automatik menghubungkan anda ke pelayan VPN terbaik apabila anda menggunakan wi-fi awam.

Jangan gunakan SaferVPN jika:

Jika anda memerlukan VPN untuk memintas penapisan kerajaan yang sukar. SaferVPN tidak berfungsi di China, Rusia, Mesir, atau UAE pada masa ini.

SaferVPN menawarkan a Jaminan wang balik 30 hari dan a Percubaan percuma 24 jam jadi anda boleh mencubanya tanpa risiko.

Lihatlah kajian SaferVPN terperinci kami untuk melihat bagaimana ia dibandingkan dengan pesaingnya.

VPN Terbaik untuk iOS: Jadual Perbandingan Pantas

VPN Pulangan wang Jaminan Sambungan serentak Perkhidmatan Streaming yang Serasi Menyokong P2P
ExpressVPN 30 hari 5 Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer Semua pelayan
NordVPN 30 hari 6 440+ termasuk Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV Ya, berdedikasi pelayan
CyberGhost 45 hari 7 Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan banyak lagi. Ya, profil berdedikasi
Surfshark 30 hari Tidak terhad Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dan banyak lagi. Semua pelayan
IPVanish 7 hari 10 Netflix, BBC iPlayer Ya, tetapi Syarat Penggunaan melarang mengkritik
PrivateVPN 30 hari 6 Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer. Semua pelayan
Akses Internet Persendirian 7 hari 10 Netflix AS dan UK. Ya
TunnelBear 30 hari 5 Streaming tidak dijamin Ya
VyprVPN 30 hari 5 Netflix, Hulu, BBC iPlayer, dan Amazon Prime Video Ya
SaferVPN 30 hari 5 Netflix, Sling TV, Kodi, Amazon Prime Video, YouTube, ESPN, ABC, NBC, HBO Sekarang, Showtime, Sky, BBC iPlayer, DAZN, Zattoo, ZDF, NRK, SVT Play, Vimeo Ya

Bagaimana saya Kedudukan & Menguji VPN ini

Saya menguji setiap VPN pada senarai ini untuk memastikan ia memenuhi kriteria ketat saya untuk keselamatan, kelajuan, dan kebolehgunaan.

Saya mencari VPN itu:

 • Menyediakan aplikasi berprestasi tinggi untuk iPad dan iPhone
 • Adakah serasi dengan pelbagai peranti iOS dan generasi
 • Sokongan Apple Pay
 • Tawaran Sokongan sentuhan 3D
 • Menawarkan aplikasi untuk platform Apple lain, seperti MacOS dan Apple Watch

Sebagai tambahan kepada keserasian iOS, saya menguji setiap VPN untuk memastikan ia berfungsi dengan baik dalam kategori berikut.

Keselamatan yang kuat

Setiap VPN pada senarai saya menggunakan penyulitan gred tentera dan menyimpan a dasar tidak ketat.

Saya memberi keutamaan kepada VPN yang menawarkan suis bunuh automatik dan Perlindungan kebocoran DNS.

Kelajuan Cepat

Kelajuan adalah salah satu aspek yang paling penting dalam memilih VPN, terutamanya apabila anda dalam perjalanan dengan iPhone atau iPad anda.

Ia adalah perkara biasa untuk sambungan anda untuk memperlahankan sedikit apabila anda menyambung ke VPN. Data anda perlu pergi lebih jauh untuk mencapai pelayan VPN, dan memerlukan sedikit masa untuk menyulitkan dan mendekripsi maklumat anda. Walau bagaimanapun, ini sepatutnya tidak ketara apabila menggunakan VPN premium.

Semua VPN dalam senarai ini memenuhi keperluan kelajuan untuk torrent dan aliran dalam definisi tinggi.

Buka perkhidmatan Streaming

Saya memastikan bahawa semua perkhidmatan yang saya disenaraikan boleh membuka sekurang-kurangnya dua perkhidmatan penstriman popular.

Soalan Lazim

Adakah saya memerlukan VPN untuk melindungi iPhone saya??
Adakah VPN terbaik untuk iOS juga yang terbaik untuk Mac?
Adakah VPN percuma selamat untuk iPhone?
Adakah VPN sahkan?
Bolehkah VPN memintas sekatan iPhone App Store?
Apakah VPN terbaik untuk iPhone menonton Netflix??
Apakah VPN terbaik untuk iPhone di China?
Bagaimana untuk memasang VPN untuk iPhone

Adakah saya memerlukan VPN untuk melindungi iPhone saya??

tawaran iOS ciri keselamatan terbina dalam yang sukar. Apabila anda memasangkannya dengan VPN yang berkualiti, peranti anda tidak akan dapat ditembusi.

VPN menyulitkan data anda untuk melindungi maklumat peribadi anda dari cyberthieves. Tanpa VPN pada peranti iOS anda, data anda sepenuhnya didedahkan.

VPN juga ialah cara paling mudah untuk melindungi diri anda daripada serangan DDoS, doxing, dan pengawasan internet. Dan, jika anda menikmati streaming, anda VPN boleh membantu anda mengakses perkhidmatan seperti Netflix AS.

Adakah VPN terbaik untuk iOS juga yang terbaik untuk Mac?

Tiga perkhidmatan teratas pada senarai saya menawarkan aplikasi hebat untuk iPhone, iPad, dan Mac. Anda boleh menggunakan satu perkhidmatan VPN serentak pada pelbagai peranti, jadi anda tidak perlu membeli perkhidmatan tambahan hanya untuk Mac anda.

Adakah VPN percuma selamat?

VPN percuma adalah jarang digunakan.

Sekiranya perniagaan tidak menghasilkan wang dari produknya, ia perlu mencari jalan alternatif untuk mendapatkan keuntungan.

Sesetengah VPN percuma menjana pendapatan oleh menjual data pengguna kepada pihak ketiga, walaupun mereka telah menjanjikan keselamatan teratas. Beberapa telahpun dijumpai memasang malware dan penjejak pada peranti anda.

Ada sesetengah selamat VPN percuma, walaupun. Ini adalah versi percuma perkhidmatan VPN premium terhad, seperti TunnelBear.

Masalah dengan VPN percuma ini ialah mereka sangat menyekat kelajuan dan data anda. Mereka boleh menjadi pilihan yang baik jika anda hanya memerlukan VPN selama beberapa hari, tetapi anda tidak akan dapat torrent atau aliran.

Dengan begitu banyak pembekal premium yang menawarkan percubaan percuma dan jaminan wang balik, tidak ada sebab untuk risiko keselamatan anda atau hadkan diri dengan VPN percuma.

Adakah VPN sahkan?

Penggunaan VPN adalah sah di sekitar 95.9% daripada dunia.

Pengecualian utama adalah Iraq, Iran, Belarus, Turki, Oman, dan Emiriah Arab Bersatu. Di negara-negara ini, VPN sangat terhad. Ia adalah undang-undang untuk menggunakan VPN di China, tetapi banyak perkhidmatan VPN disekat dan tidak berfungsi.

Jika anda seorang pelancong di salah satu negara ini, anda tidak perlu risau. Tidak ada masalah dengan pelancong antarabangsa menggunakan VPN di negara-negara ini.

Bolehkah VPN memintas sekatan iPhone App Store?

Anda boleh menggunakan VPN anda memintas sekatan geografi App Store dan memuat turun aplikasi eksklusif dari negara lain.

 1. Dalam menu tetapan iPhone anda, pilih iTunes & Stor aplikasi.
 2. Klik Lihat Apple ID, dan sahkan butiran log masuk anda jika anda diminta untuk berbuat demikian.
 3. Ketik Country / Region dan kemudian klik Ubah Negara atau Wilayah.
 4. Pilih negara dari senarai yang anda ingin muat turun aplikasi dari, kemudian klik setuju.
 5. Buka apl VPN anda dan sambungkan ke pelayan di negara yang anda mahu muat turun aplikasi. Sebaik sahaja ia bersambung, anda sudah bersedia untuk pergi.

Perhatikan bahawa anda mungkin diminta menukar maklumat dan alamat pembayaran anda. Jika anda tidak mempunyai kaedah pembayaran yang ditetapkan, anda boleh menggunakan kod kad hadiah iTunes. Untuk mengemas kini alamat anda, anda boleh memilih alamat jalan rawak yang berpusat di negara yang anda beralih ke.

Apakah VPN terbaik untuk iPhone menonton Netflix??

ExpressVPN, NordVPN, dan CyberGhost adalah VPN terbaik untuk membuka kunci kunci Netflix pada iPhone anda.

Untuk mengetahui lebih lanjut, lihat artikel rakan sekerja saya bagaimana untuk mengubah rantau Netflix anda.

Apakah VPN terbaik untuk iPhone di China?

ExpressVPN, Surfshark, dan PrivateVPN adalah semua pilihan yang selamat untuk melindungi iPhone anda di China.

Salah seorang rakan sekerja saya telah menulis panduan bermaklumat yang boleh anda gunakan untuk mengetahui lebih lanjut tentang VPN terbaik untuk China.

Bagaimana untuk memasang VPN pada iPhone anda

Memasang VPN pada iPhone anda adalah mudah.

Anda perlu pertama mendaftar untuk perkhidmatan VPN. Sebaik sahaja anda telah mendaftar, pembekal khidmat baru anda akan menghantar pautan kepada anda memuat turun apl iOSnya.

ExpressVPN adalah pilihan utama saya untuk iPhone kerana apl iOSnya adalah kuat dan mudah digunakan.

Ringkasan

Saya menguji setiap VPN pada senarai ini untuk memastikannya selamat, cepat, dan selamat.

Cadangan saya atas iOS adalah ExpressVPN kerana apl berkelajuan tinggi dan kelajuan sambungan kilat yang cepat. Anda boleh mencuba ExpressVPN tanpa risiko pada iPhone atau iPad anda dengannya Jaminan wang balik 30 hari.

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me