10 VPN Terbaik untuk Torrenting: Diuji untuk P2P Aman, tanpa nama pada tahun 2020

Terdapat banyak maklumat palsu mengenai apa yang anda perlukan dalam VPN untuk mengutuk, jadi Mencari perkhidmatan hebat tidak mudah.

Sesetengah VPN menyimpan - dan juga kebocoran - log, dan yang lain terlalu lambat untuk perkongsian fail P2P. Banyak VPN (seperti Hola) larangan semua lalu lintas P2P.

Kami menguji lebih daripada 300 penyedia untuk mencari VPN terbaik untuk mengkritik. Cadangan kami memberi sokongan penuh P2P, serta kelajuan dan keselamatan yang anda perlukan untuk melancarkan, selamat dan mengerikan - walaupun dengan gangguan kerajaan atau ISP.

Walaupun kami tidak membiarkan aktiviti haram, kami mahu anda selamat semasa anda mengalir. Kami semak dasar tidak kuat dan dasar pro-P2P, diuji untuk kelajuan tinggi, dan kedudukan VPN yang ada berpusat di luar 14-Eyes jurisdiksi lebih tinggi lagi.


Cadangan teratas kami adalah ExpressVPN.

Satu kata nasihat - hanya menggunakan torrent satu daripada VPN yang disyorkan. Ini satu-satunya cara untuk memastikan anda dilindungi daripada ISP mengintip, pendambungan bandwidth, dan penggodam, dan pengetus yang lain tidak dapat melihat alamat IP sebenar anda.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang cara kami menguji dan menduduki VPN ini, klik di sini.

Perlukan jalan pintas? Berikut ialah ringkasan cepat VPN yang diberi nilai teratas untuk mengurai:

  1. ExpressVPN - VPN terpantas untuk mengurai mempunyai keselamatan dan ciri keselamatan
  2. NordVPN - privasi bersih dan tab pelayan khas menjadikan VPN ini pilihan P2P yang hebat
  3. CyberGhost - VPN yang mesra pengguna dengan profil penghinaan yang terbina dalam
  4. Surfshark - Sambungan serentak yang tidak terhad sesuai untuk pemetik berbilang peranti
  5. PrivateVPN - VPN mesra bajet dengan sokongan P2P
 • VPN Mempunyai Jadual Perbandingan Pantas
 • Bagaimana Kami Kedudukan & Berbanding VPN ini

VPN Terbaik untuk Torrenting pada tahun 2020 - Ditinjau semula & Dibandingkan

1. ExpressVPN

VPN terbaik untuk torrenting - selamat, ciri-ciri, dan berkilau-cepat

Peranti ExpressVPN

 • Antara muka yang mudah digunakan dengan sokongan P2P yang lengkap, suis bunuh, dan perpecahan terowong
 • Bandwidth tanpa had sehingga 5 sambungan serentak
 • Sokongan trafik P2P: Semua pelayan
 • Pembalakan data: Dasar tidak log
 • Ada pada: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, BlackBerry, Router, Raspberry Pi, Chrome, Firefox, Safari, PlayStation, Xbox, Apple TV, Nintendo Switch, Amazon Fire TV, Samsung Smart TV, Roku, Chromecast, Nvidia Shield
 • Streaming: Netflix, Hulu, BBC, DAZN, HBO GO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV
 • Penghantaran pelabuhan: Ya

ExpressVPN mempunyai reputasi kelajuan yang konsisten tinggi. Ia menawarkan jalur lebar tanpa had dan sokongan P2P penuh di 3,000+ pelayannya.

Anda boleh memilih pelayan secara manual di mana-mana 160 lokasi pelayan, atau gunakan Lokasi Pintar untuk menyambung ke pelayan terdekat dengan kelajuan tertinggi.

ExpressVPN menawarkan keselamatan yang bersih. Ia yang berpusat di British Virgin Islands jauh dari empat belas mata mengintip. Ini, ditambah dengan ExpressVPN jaminan pembalakan sifar, menjadikannya pilihan yang jelas jika privasi adalah keutamaan anda apabila mengutuk (petunjuk: ia sepatutnya).

10 VPN Terbaik untuk Torrenting: Diuji untuk P2P Aman, tanpa nama pada tahun 2020

ExpressVPN melindungi anda dengan peluru Penyulitan AES-256 dengan Kerahsiaan Sempurna, menjamin bahawa fail kongsi anda kekal selamat. Anda juga mendapat Kunci rangkaian penetapan, iaitu sambungan ExpressVPN bunuh suis. Ini menghalang alamat IP sebenar anda dari bocor jika sambungan anda jatuh. The OpenVPN protokol datang standard pada semua aplikasi.

ExpressVPN juga menawarkan terowong perpecahan. Ciri ini membolehkan anda menyesuaikan aplikasi untuk menyulitkan hanya trafik P2P lalu lintas dan senarai putih yang lain seperti permainan atau penyemakan imbas.

Kami menguji ExpressVPN dengan pelbagai program torrent, termasuk uTorrent, BitTorrent, dan Deluge. Ia berfungsi dengan sempurna tanpa sebarang persediaan tambahan. Dasar yang mengkritik juga jelas digariskan di laman web.

10 VPN Terbaik untuk Torrenting: Diuji untuk P2P Aman, tanpa nama pada tahun 2020

ExpressVPN juga menyokong pembayaran Bitcoin, jadi anda dilindungi jika anda mahu tidak mahu dikenali lebih tinggi semasa anda torrent.

The aplikasi intuitif tidak mungkin memberi anda sebarang masalah, tetapi bantuan sedia ada melalui 24/7 sokongan sembang hidup jika anda memerlukannya.

Jangan gunakan ExpressVPN jika:

Anda sedang mencari VPN bajet. ExpressVPN adalah sedikit lebih mahal daripada perkhidmatan lain, tetapi ia berbaloi untuk kelajuan dan keselamatan yang terbaik semasa menyerang. Plus, anda boleh mendapatkan 3 bulan secara percuma apabila anda membeli pelan 1 tahun.

Walaupun ExpressVPN tidak mempunyai percubaan percuma, anda boleh cuba untuk diri sendiri sehingga tiga peranti dengan jaminan wang balik 30 hari. Jangan lupa untuk menyemak kupon ExpressVPN aktif - kami gembira dapat menunjukkan kepada anda tawaran terbaik, dikemaskini setiap hari.

Cuba ExpressVPN Sekarang!

Lihatlah apa yang pembaca dan pengguna sebenar katakan tentang ExpressVPN.

2. NordVPN

Privasi yang bersih dan tab P2P khas dengan beribu-ribu pelayan

NordVPN

 • Sokongan trafik P2P: Ya; 4,700 + pelayan P2P khusus
 • Pembalakan data: Dasar tidak log
 • Ada pada: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, BlackBerry, Penghala, Raspberry Pi, Android TV, Chrome, Firefox
 • Streaming: Netflix, Hulu, BBC, HBO GO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV
 • Penghantaran pelabuhan: Tidak

Keselamatan Pakar untuk menggerut tidak perlu datang pada harga. Jika anda mencari gabungan terbaik antara kos dan kualiti, tengok NordVPN.

Tawaran NordVPN ultra-selamat kuat penyulitan 256-bit dan OpenVPN untuk aplikasi desktop. Ia termasuk CyberSec untuk perlindungan kebocoran penuh dan adblocking.

NordVPN berpangkalan di Panama yang mesra privasi dan beroperasi di bawah a dasar tanpa pembalakan yang ketat, jadi data anda disembunyikan dengan selamat dari semua orang - termasuk perkhidmatan VPN itu sendiri.

10 VPN Terbaik untuk Torrenting: Diuji untuk P2P Aman, tanpa nama pada tahun 2020

Ia menyediakan lebih daripada 4,700 pelayan P2P khusus direka untuk perkongsian fail selamat pada kelajuan maksimum. Mereka mudah diakses dari menu khusus dalam aplikasi VPN, di mana anda juga akan mendapati pelayan dengan penyulitan berganda dan Bawang atas tetapan VPN.

NordVPN secara terbuka menyokong lalu lintas P2P.

10 VPN Terbaik untuk Torrenting: Diuji untuk P2P Aman, tanpa nama pada tahun 2020

Selain data dan jalur lebar tanpa had, NordVPN termasuk dua suis bunuh yang berbeza - satu untuk keseluruhan sambungan anda, dan satu lagi untuk program tertentu. Ini membolehkan anda mengonfigurasi NordVPN dengan klien torrent anda jadi lalu lintas P2P hanya disekat jika sambungan anda jatuh.

Pengguna BitTorrent lanjutan juga mendapat manfaat daripada Proksi SOCKS5 termasuk dalam setiap langganan NordVPN. Walaupun proksi ini tidak mempunyai penyulitan penuh, mereka menyediakan keselamatan tambahan dan bahkan dapat meningkatkan kelajuan anda untuk pengalaman mengecam tanpa nama tanpa nama.

Menggunakan NordVPN bersama dengan pelanggan torrent anda semudah melancarkan aplikasi VPN, tetapi anda sentiasa boleh mendapatkan bantuan dalam masa nyata, 24 jam sehari. Sembang langsung boleh didapati.

Jangan gunakan NordVPN jika:

Anda mahu membayar dengan PayPal. Malangnya, NordVPN telah berpindah dari platform ini baru-baru ini, tetapi pembayaran yang selamat masih boleh dilakukan melalui Bitcoin dan kriptografi lain.

Sama ada ia melayari, binging Netflix, atau mengerikan, NordVPN mempunyai kecepatan, keamanan, dan dukungan untuk mewujudkannya. Jangan hanya percaya gembar-gembur - lihat apa yang ada pada sehingga enam peranti dengan a Jaminan wang balik 30 hari.

NordVPN juga menjalankan tawaran hebat mengenai rancangannya secara teratur. Lihatlah kod kupon terbaru NordVPN dan menjimatkan wang pada langganan anda.

Cuba NordVPN Sekarang!

Semua ini adalah mengapa NordVPN begitu popular di Reddit. Baca kajian penuh kami NordVPN untuk mengetahui lebih lanjut.

3. CyberGhost

VPN mesra pengguna dengan profil pengotor intuitif

10 VPN Terbaik untuk Torrenting: Diuji untuk P2P Aman, tanpa nama pada tahun 2020

 • Sokongan trafik P2P: Ya; profil berdedikasi yang menunjukkan bilangan pelayan dan jarak
 • Pembalakan data: Dasar tidak log
 • Ada pada: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Penghala, Raspberry Pi, Chrome
 • Streaming: Netflix, Hulu, BBC, DAZN, HBO GO, Amazon Prime Video, Sky Go
 • Penghantaran pelabuhan: Tidak

CyberGhost adalah mengenai kemudahan penggunaan dan perlindungan atas rak sementara menggerutu. Ia berpangkalan di Romania yang mesra privasi dan mempunyai a jaminan pembalakan sifar dalam dasar privasi.

bestvpnsfortorrents cyberghost 1

Ciri aplikasi menu mudah dengan akses mudah ke a profil P2P yang berdedikasi. Ia menyenaraikan negara dengan pelayan yang membolehkan P2P dan perincian jarak dari lokasi alamat IP anda, bilangan pengguna aktif, dan beban pelayan semasa.

CyberGhost melindungi anda penyulitan AES-256 yang tidak dapat dikalahkan. Sokongan protokol adalah dari kegemaran industri OpenVPN untuk IKEv2 dan L2TP, dengan mudah bertukar terus dari aplikasi.

Keselamatan CyberGhost termasuk a bunuh suis untuk menjamin lalu lintas P2P anda jika sambungan anda jatuh. Ia juga termasuk Perlindungan kebocoran DNS dan IPv6. Native adblocking dan perlindungan malware pertahankan peranti anda terhadap iklan berniat jahat pada klien torrent.

Walaupun CyberGhost tidak secepat NordVPN atau ExpressVPN, ia masih menawarkan kelajuan tinggi dan lebar jalur yang tidak terhad untuk cepat, penampan percuma.

CyberGhost secara terbuka berdiri di belakang (undang-undang) yang mengerikan. Dari artikel blog dan tutorial bermaklumat untuk menyenaraikan sokongan P2P sebagai salah satu ciri utamanya, anda tahu bahawa VPN ini tegas tentang pendiriannya pada torrents.

bestvpnsfortorrents cyberghost 2

Anda juga boleh bergantung kepada CyberGhost sokongan sembang langsung untuk menyelesaikan sebarang pertanyaan atau isu. VPN ini menerima bayaran Bitcoin.

Jangan gunakan CyberGhost jika:

Anda memerlukan VPN yang berfungsi di China. CyberGhost kini tidak dapat memintas Great Firewall China.

Dengan 7 sambungan serentak, a Percubaan 24-jam, dan Jaminan wang balik 45 hari, CyberGhost memberikan banyak pilihan untuk ujian bebas risiko.

Cuba CyberGhost Sekarang!

Lihat apa yang dikatakan pengguna sebenar dalam ulasan mereka.

4. Surfshark

Sambungan serentak tidak terhad adalah sesuai untuk pengguna berbilang peranti

Peranti Surfshark

 • Sokongan trafik P2P: Semua pelayan
 • Pembalakan data: Dasar tidak log
 • Ada pada: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Penghala, Chrome, Firefox, Amazon Fire TV
 • Streaming: Netflix, Hulu, BBC, HBO GO, Amazon Prime Video, ESPN
 • Penghantaran pelabuhan: Tidak

Surfshark beroperasi rangkaian pelayan yang cepat dan boleh dipercayai dengan 1041+ pelayan di 61+ negara. Lalu lintas P2P dibenarkan pada mereka semua, jadi anda boleh mengharapkan teror yang tidak kerumitan.

Dasar privasi Surfshark memastikan jaminan sifar log. Seperti ExpressVPN, Surfshark didaftarkan di British Virgin Islands, dengan rekod yang sempurna untuk privasi setakat ini.

bestvpnsfortorrents surfshark 1Walaupun anda boleh merentasi mana-mana pelayan, perisian kadang-kadang akan mengalihkan anda ke Belanda atau Kanada. Ia dilakukan secara automatik, dan torrenting / penyemakan selamat anda tidak akan terganggu.

bestvpnsfortorrents surfshark 2AES-256, sokongan OpenVPN, dan suis bunuh selamat melengkapkan keselamatan Surfshark. Ciri-ciri tambahan termasuk terowong perpecahan, perlindungan malware, dan a adblocker.

Surfshark juga menawarkan sambutan hebat (dan jarang): sambungan serentak tanpa had. Ini sempurna jika anda mempunyai beberapa peranti atau memerlukan VPN untuk keluarga dan rakan-rakan.

Anda boleh bergantung kepada Surfshark 24/7 sokongan sembang hidup untuk balasan yang cepat dan membantu soalan anda.

Jangan gunakan Surfshark jika:

Anda perlu memasang VPN pada penghala anda. Surfshark tidak mempunyai aplikasi penghala khusus.

Secara keseluruhannya, Surfshark adalah VPN yang berpatutan dengan banyak kuasa. Lihat betapa cepat dan selamat pada seberapa banyak peranti yang anda suka - anda dilindungi oleh a Tempoh bayaran balik 30 hari.

Cuba Surfshark Sekarang!

Baca kajian Surfshark penuh kami untuk maklumat lanjut.

5. PrivateVPN

VPN yang mesra bajet dengan sokongan P2P

Peranti PrivateVPN

 • Sokongan trafik P2P: Semua pelayan
 • Pembalakan data: Dasar tiada log
 • Ada pada: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Penghala
 • Streaming: Netflix, Hulu, BBC, HBO GO, Amazon Prime Video
 • Penghantaran pelabuhan: Ya

PrivateVPN menawarkan 150 pelayan yang mesra P2P di 60 buah negara, menjamin sambungan selamat untuk ditimbulkan. Menggunakan PrivateVPN OpenVPN dan  penyulitan 256-bit yang kuat.

PrivateVPN berpusat di Sweden, sebuah negara 14-Mata Perikatan - kebimbangan yang berpotensi untuk sesetengah orang torrent. Walau bagaimanapun, Sweden terkenal dengan undang-undang privasi yang kuat, jadi PrivateVPN menjamin a perkhidmatan sifar pembalakan yang ketat.

bestvpnsfortorrents privatevpn 1Untuk keterlibatan tanpa nama, anda boleh membayar PrivateVPN secara langsung dengan Bitcoin.

Sesi mengotorkan anda dijamin dengan a suis membunuh koneksi, Perlindungan kebocoran DNS, dan Perlindungan kebocoran IPv6.

PrivateVPN terbuka mengenai sokongan P2Pnya - berita baik untuk peminat BitTorrent. Pelayan di Sweden - negara yang Pirate Bay berasal - pada umumnya disyorkan untuk mengotorkan.

bestvpnsfortorrents privatevpn 2

Anda boleh bergantung kepada PrivateVPN aplikasi yang lancar dan direka dengan baik untuk merosakkan tanpa kerumitan. Jika anda mempunyai sebarang soalan atau isu, ada 24/7 sokongan sembang hidup untuk semua bantuan yang anda perlukan.

Jangan gunakan PrivateVPN jika:

Anda memerlukan pilihan pelayan yang besar. PrivateVPN menawarkan rangkaian yang boleh dipercayai dengan liputan global, tetapi anda tidak mendapat terlalu banyak pilihan setiap negara.

PrivateVPN adalah pilihan yang berpatutan untuk menjatuhkan tenteram yang selamat dan cepat. Jangan hanya mengambil kata kami untuk itu - cuba sendiri PrivateVPN sehingga 6 peranti dengan Jaminan bayaran balik 30 hari!

Cuba PrivateVPN Sekarang!

Lihat mengapa pengguna begitu gembira dengan PrivateVPN.

6. IPVanish

Bergaya, cepat, dan selamat

Peranti IPVanish

 • Profil torrenting yang berdedikasi: Tidak
 • Pembalakan data: Dasar tidak log
 • Ada pada: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Telefon Windows, Penghala, Chromebook, Amazon Fire TV
 • Streaming: Netflix, BBC iPlayer
 • Penghantaran pelabuhan: Tidak

IPVanish kelihatan baik, berfungsi dengan baik, dan popular dengan pengguna Kodi. Ujian kami memperlihatkan bahawa ia adalah baik untuk menjatuhkan diri dengan selamat kerana ia menyimpan log pengguna sifar dan menyampaikan kelajuan hebat di atasnya 1,300+ pelayan yang tersedia.

bestvpnsfortorrents ipvanish 1Lalu lintas P2P dibenarkan pada semua pelayan.

bestvpnsfortorrents ipvanish 2Perlu diingat bahawa IPVanish adalah berdasarkan di Amerika Syarikat. Terdapat dua pihak untuk ini - anda tidak perlu bimbang tentang undang-undang pengekalan data mandatori, tetapi troli hak cipta boleh (dalam teori) menjangkau lebih mudah dan memukul anda dengan tuntutan DMCA palsu jika anda seorang penduduk AS. Namun, ini tidak sepatutnya menjadi masalah, sebagai IPVanish telah sepenuhnya bebas log masuk sejak 2014, menjamin piawaian privasi tertinggi.

Tawaran IPVanish Penyulitan 256-bit dan sokongan OpenVPN. Tambahan pula, anda dapat Sokongan 24/7, proksi SOCKS5, dan prestasi kebocoran bukti terima kasih kepada a suis membunuh koneksi.

Jangan gunakan IPV jika:

Anda memerlukan VPN dengan keupayaan penstriman yang kuat. Walaupun IPVanish akan membiarkan anda menonton US Netflix dan BBC iPlayer, ia bergelut dengan perkhidmatan penstriman lain seperti Hulu dan Amazon Prime.

Dengan sehingga 10 sambungan peranti, IPVanish hebat untuk keluarga. Uji ia dengan Jaminan wang balik 7 hari.

Cuba IPVanish Sekarang!

Baca ulasan pengguna IPVanish di sini.

7. Akses Internet Persendirian (PIA)

Ciri-ciri hebat untuk perubahan poket

Peranti Akses Internet Peribadi

 • Profil berduri yang berdedikasi: Tidak
 • Pembalakan data: Dasar tidak log
 • Ada pada: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Penghala, Chrome, Firefox
 • Streaming: Netflix
 • Penghantaran pelabuhan: Ya

Akses Internet Persendirian adalah pilihan yang berpatutan untuk peminat BitTorrent pada anggaran.

Ia menawarkan AES-256 enkripsi dan Sokongan OpenVPN, dan a terbukti tiada pembalakan dasar.

bestvpnsfortorrents pia 1

PIA 3,000 + pelayan logam terdedah tersebar di 32 negara. Kelajuan boleh menjadi goyah, terutamanya pada pelayan yang sesak.

PIA lebih suka berada di bawah radar, mengelakkan terlalu banyak menyebut P2P di laman web. Ini difahami - PIA adalah VPN berasaskan AS. Walau bagaimanapun, pengalaman mengerikan kami dengan PIA sangat memuaskan.

bestvpnsfortorrents pia 2

PIA datang dilengkapi dengan a membunuh suis, perlindungan kebocoran DNS, dan MACE yang menyediakan adblocking dan perlindungan malware. Proksi SOCKS5 memberikan lebih cepat kelajuan mengecil. PIA juga menawarkan penghantaran pelabuhan untuk dioptimumkan mengurai.

Jangan gunakan PIA jika:

 • Anda sedang mencari sokongan pelanggan di atas dan di luar.
 • Anda memerlukan VPN yang serasi dengan semua perkhidmatan penstriman.

Semua dalam semua, PIA menawarkan perkhidmatan hebat untuk kosnya. Anda boleh membayar dengan Bitcoin untuk tidak dikenali. Cubalah sehingga 10 peranti, terima kasih tanpa risiko Jaminan 7 hari bayaran balik.

Cuba PIA Sekarang!

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai perkhidmatan bajet ini dengan ciri-ciri premium, lihat apa yang dikatakan pakar dan pengguna dalam ulasan mereka!

8. BTGuard

Direka dengan torrents dalam fikiran

10 VPN Terbaik untuk Torrenting: Diuji untuk P2P Aman, tanpa nama pada tahun 2020

 • Profil berduri yang berdedikasi: Tidak
 • Pembalakan data: Dasar tidak log
 • Ada pada: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Penghala, Chrome
 • Streaming: Tidak menyahsekat sebarang platform penstriman yang popular

BTGuard adalah perkhidmatan berskala belakang dengan tiga negara pelayan: Kanada, Singapura, dan Belanda. Bagaimanapun, rangkaian itu tersebar dengan baik, menyediakan kelajuan yang hebat.

BTGuard menyediakan penyulitan pepejal dengan Protokol OpenVPN. Ia menyokong PPTP. Ia tidak log data sambungan dan bandwidth anda.

bestvpnsfortorrents btguard 1

Pencinta privasi harus tahu BTGuard didaftarkan di Kanada, dalam bidang kuasa Empat Belas-Mata.

BTGuard bekerja dengan sempurna dengan beberapa pelanggan torrent dalam ujian kami.

bestvpnsfortorrents btguard 2

Terima kasih kepada keseluruhannya prestasi bebas kerumitan, BTGuard berhak mendapat tempat dalam kedudukan VPN kami yang mengecewakan. Tetapi dengan hanya satu sambungan yang dibenarkan untuk setiap akaun dan tiada percubaan percuma atau jaminan wang balik, ia jauh dari fleksibel.

Jangan gunakan BTGuard jika:

Anda sedang mencari VPN mesra pengguna. BTGuard tidak mempunyai antara muka asal dan persediaan yang rumit berbanding pembekal lain dalam senarai ini.

Adakah BTGuard berbaloi? Akhirnya, ia turun kepada keperluan anda. Berikan pukulan VPN ini jika anda berminat untuk menjatuhkan torrenting.

Cuba BTGuard Sekarang!

Semak pakar dan ulasan pengguna kami.

9. VyprVPN

Harga serba boleh dan kelajuan mengecil cepat

Peranti VyprVPN

 • Profil torrenting yang berdedikasi: Tidak
 • Pembalakan data: Dasar tidak log
 • Ada pada: Windows, macOS, Android, iOS, Router, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox
 • Streaming: Netflix, Hulu, BBC
 • Penghantaran pelabuhan: Ya

Tawaran VyprVPN aplikasi intuitif, penyulitan 256-bit, pelbagai protokol (termasuk OpenVPN), dan DNS pengetahuan sifar.

Ia beroperasi 700+ pelayan sendiri di lebih daripada 70 lokasi, yang semuanya membenarkan trafik torrent.

bestvpnsfortorrents vyprvpn 1

VPN ini sangat baik untuk privasi. Ia mempunyai dasar tanpa log.

bestvpnsfortorrents vyprvpn 2Walaupun VyprVPN beroperasi di luar Switzerland, syarikat induknya (Golden Frog) berpangkalan di AS. Mereka serius mengenai permintaan DMCA, dan akaun VyprVPN anda boleh digantung jika anda ditangkap memuat turun kandungan berhak cipta.

bestvpnsfortorrents vyprvpn 3

Ini adalah tidak pelanggaran privasi, sebagai VyprVPN tidak akan menyerahkan mana-mana maklumat khusus pengguna.

Jangan gunakan VyprVPN jika:

Anda berada di pasaran untuk VPN jangka pendek murah. VyprVPN mempunyai beberapa tawaran hebat setahun, tetapi pelan bulanannya agak mahal.

Selagi anda berpegang teguh dengan undang-undang (anda harus), anda akan mendapat perkhidmatan pantas dan selamat di VyprVPN. Cubalah pada tiga (Standard) atau lima (Premium) peranti dengan a Jaminan wang balik 30 hari.

Cuba VyprVPN Sekarang!

Untuk maklumat lanjut, lihat apa yang pengguna katakan mengenai VyprVPN dalam ulasan mereka.

10. ZenMate

Keseimbangan kelajuan dan keselamatan yang baik dengan sokongan P2P

Zenmate-devices-1024x768_optimized

 • Profil torrenting yang berdedikasi: Tidak
 • Pembalakan data: Dasar tidak log
 • Ada pada: Windows, macOS, Android, iOS, Chrome, Firefox, Opera
 • Streaming: Netflix
 • Penghantaran pelabuhan: Tidak

ZenMate membenarkan sambungan P2P 290+ pelayan di 30 negara.bestvpnsfortorrents zenmate 1

ZenMate adalah mudah untuk digunakan. Gabungan AES-256 enkripsi dan juga Protokol OpenVPN menyediakan keselamatan standard industri.

Bagi privasi - ZenMate tidak log data yang boleh dikenalpasti daripada perkhidmatannya.

bestvpnsfortorrents zenmate 2Anda juga mendapat ciri-ciri penting untuk perlindungan tambahan - iaitu, Perlindungan kebocoran DNS dan a bunuh suis (untuk Windows sahaja).

ZenMate boleh menjadi lebih baik pada sokongan pelanggan. Kami ingin melihat sembang langsung pada masa akan datang, tetapi walaupun dengan sistem tiket, anda tidak perlu menunggu lama untuk mendapatkan respons.

Jangan gunakan ZenMate jika:

Anda mahukan VPN untuk menyerang pada macOS. Walaupun ZenMate mempunyai aplikasi Mac asli, ia hilang keperluan keselamatan (bunuh suis, perlindungan kebocoran DNS)

ZenMate mempunyai banyak nilai untuk pengguna BitTorrent. Cubalah diri anda bebas risiko dengan satu percubaan seminggu, jaminan wang balik satu bulan, dan sehingga lima sambungan peranti.

Cuba ZenMate Sekarang!

Cari maklumat berharga daripada pakar dan ulasan pengguna di sini.

Perbandingan Ciri VPN

VPN Jaminan Wang Balik Sambungan serentak Sokongan P2P Berasaskan Dalam Penghantaran Pelabuhan
ExpressVPN 30 hari 5 Semua pelayan Pulau British Virgin Ya
NordVPN 30 hari 6 Pelayan berdedikasi Panama Tidak
CyberGhost 45 hari 7 Pelayan berdedikasi Romania Tidak
Surfshark 30 hari Tidak terhad Semua pelayan Pulau British Virgin Tidak
PrivateVPN 30 hari 6 Semua pelayan Sweden Ya
IPVanish 7 hari 10 Semua pelayan Amerika Syarikat Tidak
Akses Internet Persendirian 7 hari 10 Semua pelayan Amerika Syarikat Ya
BTGuard - 1 Semua pelayan Kanada -
VyprVPN 7 hari 5 Semua pelayan Switzerland Ya
ZenMate 30 hari 5 Semua pelayan Jerman Tidak

Bagaimana Kami Kedudukan & Berbanding VPN ini

Dalam carian kami untuk VPN yang menggerutu terbaik, kami memberi tumpuan kepada:

 • Tiada dasar pembalakan
 • Bidang kuasa
 • Kelajuan
 • Sokongan P2P
 • Ciri-ciri mengerikan berguna

VPN terbaik untuk torrents sepadan dengan semua kriteria kami. Torrenting memerlukan penyedia VPN yang memberikan prestasi cemerlang dengan keselamatan yang mantap dan privasi penuh.

Kami juga menganggap pelbagai pelayan, kemudahan penggunaan, sokongan pelanggan, keserasian keseluruhan, sokongan protokol, dan banyak lagi.

Di bawah, anda akan menemui penjelasan yang mendalam tentang kategori yang paling penting.

Tiada Dasar Pembalakan Tidak Ketat

A mengesahkan dasar tidak log seharusnya menjadi salah satu keutamaan anda, tidak kira apa yang anda perlukan dari VPN anda. Torrenting adalah satu kawasan di mana ini adalah suatu keharusan.

Walaupun pembekal VPN menawarkan penyulitan yang kuat untuk melindungi anda dari penggodam, data anda masih boleh dikompromikan jika butiran sambungan dan / atau tabiat melayari anda disimpan. VPN dengan dasar tidak log yang terbukti tidak mengumpul butiran sensitif ini. Walaupun mereka menerima permintaan undang-undang untuk menyerahkan maklumat, mereka tidak akan mempunyai apa-apa untuk dikongsi.

Ringkasnya, anda memerlukan perkhidmatan VPN yang menjamin pembalakan sifar dalam dasar privasinya.

Bidang kuasa

Idealnya, anda menginginkan VPN yang mengerikan yang beroperasi dari negara tanpa pengawasan yang meluas atau undang-undang privasi invasif. Ini secara amnya bermakna mengelakkan penyedia dalam a Lima / Sembilan / Empat belas Mata negara, walaupun terdapat beberapa pengecualian.

Dalam terma yang sangat mudah, Perikatan pengawasan Five Eyes adalah rangkaian pengintip antara Australia, Kanada, New Zealand, UK, dan Amerika Syarikat. Denmark, Perancis, Norway, dan Belanda menyertai mereka untuk membentuk Sembilan Mata. The Empat belas Mata juga termasuk Belgium, Jerman, Itali, Sepanyol, dan Sweden.

Sekiranya VPN berada dalam Empat Mata, data yang disimpan boleh dikongsi dengan kumpulan pengawasan. Inilah sebabnya mengapa kebanyakan perkhidmatan berorientasikan privasi didaftarkan di lokasi yang jauh seperti Panama atau Kepulauan British Virgin.

Kelajuan Tinggi

Torrenting adalah aktiviti jalur lebar-berat di mana sambungan yang lebih cepat selalu terbayar. Apabila anda menggunakan VPN, lalu lintas anda dialihkan melalui pelayan tambahan, yang boleh memberi kesan kepada kelajuan anda.

Biasanya, VPN melambatkan anda; kunci yang membuat perbezaan itu sekecil mungkin. Dengan perkhidmatan VPN yang cepat seperti ExpressVPN, anda tidak akan dapat melihat perubahan dalam kualiti sambungan anda.

VPN boleh meningkatkan kelajuan keseluruhan anda. Contohnya, jika ISP anda mendatar jalur lebar anda, bersembunyi dan menyulitkan lalu lintas anda dapat memberikan sambungan yang lebih cepat.

Sokongan P2P

Privasi sempurna dan pelayan yang dioptimumkan tidak mencukupi untuk melancarkan pelan. Anda juga memerlukan sokongan penuh untuk trafik P2P.

Penyelesaian terbaik ialah VPN seperti ExpressVPN yang secara terbuka membolehkan sambungan P2P.

Ia juga berguna jika lalu lintas P2P ditangani dalam bahagian FAQ atau terma penggunaan.

Sesetengah VPN memilih untuk menyimpan profil yang rendah ketika datang ke torrents. Ada cara lain untuk melihat perkhidmatan ini.

Ciri-ciri Mengutuk Berguna

Lihatlah ciri-ciri seperti terowong perpecahan, proksi SOCKS5, penghantaran port, atau suis bunuh.

VPN dengan fungsi tambahan mungkin merupakan pilihan yang sesuai untuk mengurai. Sudah tentu, ia adalah ideal untuk memilih perkhidmatan yang telus dan kaya ciri.

Soalan Lazim

Adakah merosakkan undang-undang?

Apakah lokasi VPN terbaik untuk torrenting dan lalu lintas P2P?

VPN berbayar percuma: Bolehkah saya mengesan dengan selamat dengan VPN percuma??

Adakah terdapat VPN untuk mengelakkan daripada merosakkan dan P2P?

Adakah Masa Popcorn dan Kodi berkaitan dengan torrents?

Adakah port forwarding penting untuk mengutuk?

Adakah Torrenting Legal?

Torrenting adalah undang-undang di kebanyakan tempat, tetapi banyak faedahnya sering disalahgunakan.

BitTorrent mempunyai reputasi buruk kerana ia digunakan untuk mengedarkan kandungan berhak cipta tanpa perjanjian pemilik. Sama ada siaran filem, permainan baru, atau muzik ripped, anda mungkin dapat menemuinya di sebuah torrent di suatu tempat (bukan kerana kami menggalakkan anda untuk).

Walau bagaimanapun, terdapat senarai panjang penggunaan undang-undang untuk BitTorrent. Berikut adalah beberapa contoh:

 • Mengedar kandungan tanpa hak cipta. Torrents adalah cara yang cepat dan cekap untuk berkongsi kandungan yang anda cipta dengan dunia.
 • Memuat turun fail besar. Dari bahan sains hingga kemas kini permainan dan set data awam, sebarang fail besar boleh diedarkan dengan cepat melalui BitTorrent.
 • Mendapatkan distro Linux. Walaupun pengedaran Linux bebas untuk memuat turun dan digunakan, mereka berat - walaupun versi Ubuntu yang paling ringan adalah sekitar 1 GB. Mendapatkan Linux dari torrent adalah pantas dan mudah pada jalur lebar.
 • Memuat turun dari Arkib Internet. Pertubuhan bukan keuntungan ini mencipta Wayback Machine. Ia mengesyorkan mengutuk pelbagai jenis kandungan yang anda dapati di sana kerana ia pantas dan menjimatkan lebar jalur.

Pendek kata: torrenting adalah sah. Sama seperti VPN, protokol BitTorrent adalah alat yang sangat berguna dalam talian. Dan seperti VPN, kami menasihati menggunakannya untuk tujuan undang-undang yang dimaksudkan.

Apakah Lokasi VPN Terbaik untuk Torrenting dan Lalu Lintas P2P?

Walaupun torrenting adalah undang-undang, beberapa negara telah mengambil langkah-langkah menentangnya untuk mencuba dan menghentikan pengedaran haram kandungan berhak cipta.

Anda harus mengelak dari menyambung ke pelayan VPN yang terletak di tempat yang dikenali untuk menutup tapak yang mengotorisasi. Contohnya termasuk: Portugal, Itali, Malaysia, China, Amerika Syarikat, Australia, Rusia, Afrika Selatan, dan Latvia.

Sebaiknya, pilih pelayan VPN di negara di mana undang-undang menguntungkan ke arah torrenting. Sesetengah negara mesra P2P termasuk: Switzerland, Sepanyol, Poland, Belanda, dan Kanada.

Yang berkata, ingat tidak ada perkara seperti lokasi VPN yang sempurna untuk mengurai.

Selagi anda telah memilih penyedia VPN dengan dasar tidak log yang ketat dan pelbagai pelayan P2P, anda akan baik-baik saja dengan mana-mana lokasi yang disyorkan oleh aplikasi VPN anda. Satu kata nasihat - cari pelayan yang berdekatan dengan lokasi sebenar anda untuk mendapatkan kelajuan yang paling pantas.

Free vs Paid VPN: Bolehkah saya Torrent dengan Aman dengan VPN Percuma??

Malangnya, kami tidak dapat mengesyorkan VPN percuma yang terbaik untuk mengkritik. Kami sangat mengesyorkan untuk mengelakkan VPN percuma untuk torrents. Inilah sebabnya:

Walaupun VPN percuma mungkin tidak membelanjakan wang, anda masih membayar entah bagaimana. Kadang-kadang, kelajuan atau lebar jalur anda. Biasanya, itu privasi anda.

VPN percuma sering datang dengan risiko keselamatan yang teruk dan sekatan lain. Lebih buruk lagi, banyak perkhidmatan VPN percuma log data anda dan menjualnya kepada pembida tertinggi - dengan kata lain, anda adalah produk.

Namun, tidak semua VPN percuma tidak baik untuk menganggu. Jika anda benar-benar ingin mencubanya, berikut adalah beberapa pilihan yang baik.

Akhirnya, VPN yang dibayar mempunyai banyak lagi yang ditawarkan. Dengan membeli perkhidmatan VPN yang betul dan menyokong penyedia, anda boleh menjamin privasi dan keselamatan anda. Anda juga akan manfaat daripada ciri-ciri berharga, beratus-ratus (bahkan beribu-ribu) pelayan yang boleh dipercayai, dan Sokongan 24/7.

Perlu diingat bahawa sesetengah belanja VPN bijak boleh pergi jauh! Kos VPN premium boleh berubah menjadi perubahan saku dengan kod yang betul - melihat tawaran dan kupon yang terbaik di sekeliling.

Adakah Ada Mana-mana VPN untuk Dihindari untuk Torrenting dan P2P?

Ya. Di vpnMentor, kami menganggap VPN tidak sesuai untuk merosakkan jika ia meliputi ketiga-tiga perkara berikut:

 • Dasar privasi tidak konsisten dengan apa yang diiklankan
 • Torrenting / sokongan P2P tidak dinyatakan dengan jelas
 • Tidak ada ciri mengerikan yang berguna

Hola adalah pesalah terbesar. Walaupun ia memanggil dirinya sebagai VPN, perisian ini didasarkan pada sambungan P2P berisiko tinggi dan tawaran tiada penyulitan. Plus, Hola terkenal untuk menuai dan menjual data pengguna. Pendek kata, ini "VPN" adalah satu untuk mengelakkan daripada torrents dan secara umum, jika anda benar-benar peduli dengan privasi anda.

Untuk lebih banyak sebab untuk berpindah dari Hola, lihat kajian mendalam kami.

Perisai Hotspot adalah satu lagi VPN popular yang jatuh pendek untuk mengerikan. Ia menyimpan log sambungan, mempunyai tiada ciri khusus torrent yang sebenar, dan adalah tidak telus atas sokongan P2P. Walaupun Hotspot Shield adalah pilihan keseluruhan yang baik untuk streaming dan perlindungan sehari-hari, ia tidak sepatutnya menjadi pilihan pertama anda untuk mengkritik.

Lihat ulasan penuh Hotspot Shield kami untuk mencari sisi VPN yang kuat ini.

Adakah Masa Popcorn dan Kodi Terkait dengan Torrents?

Sedangkan Kodi dan Popcorn Time adalah pemain media, mereka menonjol dari perisian tradisional kerana mereka menggunakan torrents untuk menstrim kandungan.

Pasti, anda tidak memuat turun terus dari pelacak. Walau bagaimanapun, anda masih memuat turun dan memuat naik secara teknikal. Anda boleh menghadapi masalah jika anda menonton kandungan berhak cipta.

Sejak Kodi, Masa Popcorn, Acestreams, dan lain-lain adalah P2P, mereka datang dengan ancaman keselamatan P2P, seperti mendedahkan dan berkongsi alamat IP anda dengan peretas yang berpotensi. Adalah idea yang baik untuk mendapatkan VPN yang kukuh untuk Kodi atau Masa Popcorn.

Adakah Port Forwarding Penting untuk Torrenting?

Penerusan pelabuhan adalah topik hangat dalam lingkaran yang mengerikan. Kebanyakan penyedia VPN tidak menawarkan ciri ini, tetapi ia membuat perbezaan untuk sesetengah pengguna.

Secara ringkasnya, penghantaran pelabuhan (dalam konteks pengurungan) membolehkan anda menggunakan port khusus untuk trafik P2P. Pelabuhan ini biasanya diberikan oleh pembekal VPN anda. Faedah utama penghantaran pelabuhan adalah melewati firewall dan meningkatkan bilangan rakan sebaya di rangkaian P2P - dengan kata lain, lebih pantas dan lebih cekap mengerikan.

Mereka yang menentang penghantaran pelabuhan mempunyai kebimbangan privasi. Dengan bilangan pelabuhan yang terhad, lebih mudah untuk mengesan aktiviti mengotorkan kembali kepada pengguna.

Ini subjek yang rumit dengan hujah-hujah yang sah di kedua-dua pihak. Bagi pengguna biasa, penghantaran pelabuhan benar-benar tidak membuat perbezaan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me